Resultaten voor verhuren van woning

   
   
 
verhuren van woning
Attesten bij verhuur Dewaele.
In het kader van verhuur, ben je als verhuurder verplicht om over het energieprestatiecertificaat beter gekend als het EPC van je huurwoning te beschikken. Dit document geeft de huurder informatie over de energiezuinigheid van je woning. De EPC-score moet reeds bij publicatie van het pand verplicht vermeld worden, én bij het sluiten van een huurovereenkomst moet de huurder een kopie van het EPC ontvangen.
Voordelen van het verhuren van een kamer in je eigen woning Ik ga bouwen.
Voordelen van het verhuren van een kamer in je eigen woning. Een relatief nieuwe trend in België is het verhuren van leegstaande kamers in de woning. Logic-Immo.be ging op zoek naar de voordelen van dit verhuren op kleine schaal. Onderstaande bericht uit 2013 is verkeerdelijk gebaseerd op Nederlandse fiscale regels, niet op Belgische.
Een woning verhuren één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. één. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. Facebook. Instagram. Facebook. Twitter. Facebook. Instagram. Facebook. Instagram. Twitter. CIM. Uit in
Wil jij je huis verhuren? Met deze tips zorg je ervoor dat je toekomstige huurders zich meteen thuis voelen. Verhuur je woning in 9 stappen. Ben je van plan om je woning te verhuren? Dit stappenplan helpt je! Mag de verhuurder een huisdier verbieden?
Is de huurwoning in orde? Wonen Vlaanderen.
Wat zijn de verplichtingen van verhuurders en huurders op het vlak van herstellingen en onderhoud? Voor de hele duur van de overeenkomst moet de verhuurder de nodige herstellingen uitvoeren, voor zover die niet vallen onder het normale onderhoud, dat ten laste van de huurder is.
Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor / VMSW.
Home Ik ben particulier Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor. Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor. Uw voordelen als verhuurder. Verhuur uw woning aan een sociaal verhuurkantoor SVK. Naast de zekerheden die u al geniet via de woninghuurwet, biedt een SVK nog tal van andere voordelen.
Verhuren Wonen in Brussel.
Als u een woning wilt verhuren moet deze voldoen aan enkele minimum kwaliteitseisen op het vlak van veiligheid, hygiëne en bewoonbaarheid. Een propere en goed onderhouden woning is bovendien sneller verhuurt. De Brusselse Huisvestingscode werd ingevoerd om de vaak ontoereikende leefomstandigheden van de Brusselse huurders te verbeteren.
Checklist: Wat moet je doen voordat je je woning kan verhuren? Blog Vastgoed C.
Het certificaat is tien jaar geldig. Bij de verhuur van je woning voeg je een kopie van het originele document bij de huurovereenkomst. Na tien jaar moet je sowieso een nieuw EPC laten opmaken, maar ook als je je woning voor die tijd energiezuiniger hebt gemaakt mag je een nieuw exemplaar aanvragen.
5 handige tips voor het verhuren van je woning Immo Nobels.
Wens je meer informatie over het verhuren van een woning, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wil je op de hoogte blijven van de recentste updates rond het verhuren van een woning, of vastgoednieuws in het algemeen, neem dan regelmatig een kijkje op onze nieuwspagina.
Vastgoed sneller verhuren: 7 to dos en praktische tips.
We zetten op een rijtje waarmee je rekening moet houden en geven je enkele verhuurtips om je woning te verhuren: 1. Hoe bepaal je de huurprijs van je woning? Wanneer je investeert in vastgoed, is het natuurlijk de bedoeling om er een maximaal rendement uit te halen.
Je appartement verhuren: een stappenplan Logic-Immo.
Wat is de staat van het appartement dat je wil verhuren? Een appartement dat er schoon en goed onderhouden uitziet, is ongetwijfeld sneller van de markt dan een vuile en versleten woning. Je neemt je appartement dus maar beter eens goed onder handen vooraleer je het te huur zet.
Een woning verhuren? Hou rekening met de nieuwe spelregels.
Een woning verhuren? Hou rekening met de nieuwe spelregels. In het licht van de corona-problematiek hebben wij onze dienstverlening bijgestuurd.: Hoewel een afspraak maken op kantoor weer mogelijk is, willen we je vragen dit alleen te doen als dit strikt noodzakelijk is.

Contacteer ons