Zoeken naar springkasteel

   
   
 
springkasteel
Skoebidoe Zaffelare bij Gent Verhuur Springkastelen Attracties.
Onze diensten en producten zijn zeer divers; Print copyshop, Kantoor-schoolmateriaal, Hallmark gold label shop, Met onze lange openingsuren staan we bijna letterlijk dag en nacht paraat! We zijn sinds 2004 ook actief in de wereld van springkastelen en hebben ons assortiment uitgebreid naar 40 modellen.
Een dag in je eigen kasteel Springkasteelantwerpen.be.
Herinner je je nog dat nostalgische jeugdmoment waar je niet kon wachten om de schoenen uit te trekken en vervolgens voor de rest van de dag naar dat reusachtige springkasteel te rennen? Wel, dat moment brengen wij opnieuw, maar ditmaal om ook jou kinderen dit gelukzalige gevoel te laten ervaren.
springkasteel huren.
kan dankzij zijn geringe hoogte ook binnen geplaatst worden. Het Multiplay Super springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele schuifaf, obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen uitbreidbaar met zwem-of ballenbad 2 m x 3 m.
Hoe werkt een springkasteel? Foxy Fun.
Een springkasteel is een heel sterk luchtkussen van stevig pvc en nylon, met ernaast een elektrische blazer die constant buitenlucht in het kussen blaast. Die lucht vult eerst het springkasteel en zorgt nadien voor voldoende en constante druk zodat de kinderen erop kunnen spelen en springen.
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Interesse in ons feestmateriaal? Bekijk snel onze tarieven voor het huren van een feesttent, springkasteel of ander feestmeubilair. Wenst u meerdere artikelen om een volledig feest aan te kleden? Stel dan zelf uw gratis prijsofferte samen door al uw feestbenodigheden in uw offertemandje te verzamelen en ons de inhoud door te zenden.
Springkasteel, Luchtkasteel of Springkussen Huren?
Is je zoon bijvoorbeeld helemaal zot van Spider-man, wilt hij graag op safari in zijn eigen tuin, of is zijn lievelingsdier een dinosaurus dan is de keuze snel gemaakt. Bij het prinsessen verjaardagsfeestje van je dochter hoort natuurlijk een prinsessen springkasteel of springkasteel in de vorm van een magische eenhoorn of roze flamingo.
springkastelen!
Dit springkasteel is overdekt als bescherming tegen zon en regen. Afmetingen: diameter 6 meter, hoogte 5.5 meter enkel voor buiten of loods. Rond het springkasteel moet minstens 1 meter vrijgehouden worden. Huurprijs: 130 per dag, dit springkasteel kan niet afgehaald worden.
Verhuur springkastelen VB idee.
Prijs weekdag: 45.00. Prijs weekenddag/feestdag: 55.00. Prijs weekend: 105.00. overdekt springkasteel konijntje. Prijs weekdag: 45.00. Prijs weekenddag/feestdag: 55.00. Prijs weekend: 105.00. OVERDEKT SPRINGKASTEEL / MODEL 0. Prijs weekdag: 45.00. Prijs weekenddag/feestdag: 55.00. Prijs weekend: 105.00. MODEL 2: overdekt / dubbele glijbaan.
Home Springkasteel huren De Springkonijntjes Herne.
Bij levering van meerdere springkastelen op dezelfde plaats wordt het duurste kasteel aangerekend en op de volgende springkastelen krijg je 25 % korting. Afhalen of leveren. Zelf een springkasteel plaatsen is niet moeilijk! En je kan er een flinke duit mee besparen!
Springkasteel huren? Hubeau Party Rental.
Bij Hubeau Party Rental bent u aan het juiste adres voor het huren van een springkasteel, hindernissenparcours, kickervoetbalspel. We verhuren een ruim assortiment aan springkastelen voor groot en klein. Hieronder vindt u ons volledig gamma. Bij Hubeau, verhuur springkastelen, huurt u een springkasteel steeds voor een volledig weekend.
Springkasteel Kopen Professionele Springkastelen Te Koop.
Droom je al lang van je eigen springkasteel? Of wil je jouw zoon of dochtertje verrassen met een unicorn, voetbal of prinsessen springkasteel? Heb je vroeger veel plezier beleefd op een springkasteel met glijbaan? Wat de reden ook is, een springkasteel kopen is altijd een goed idee.

Contacteer ons