Meer resultaten voor verhuur tenten

   
   
 
verhuur tenten
Tent-Rent Verhuur luxetenten, barmeubelen, loungeset, viptenten, pagodetenten, feesttenten.
De pagodetent is door zijn hoge puntdak een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting te realiseren is. Pagodetenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin, beurzen, festivals en publieksevenementen. Tent Rent LUXURY TENT CREATIONS.
Home Rent-a-Party Verhuur van al uw feestmateriaal.
Van verhuur tot totaalconcept, voor particulier en professional. Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf, uw gasten of klanten. Huurperiode van 4 dagen. Het gehuurde feestmateriaal is 4 dagen ter jouw beschikking, tenzij anders afgesproken. De vermelde huurprijs is geldig voor deze periode. Bv: vrijdag afhalen, of laten leveren, maandag terugbrengen, of laten ophalen. Heb je het materiaal langer nodig, dan bereken wij een extra op de huurprijs. Check ook even onze verhuurrichtlijnen. Zelf afhalen of laten leveren. Aan jouw de keuze! Zelf afhalen en terugbrengen kan in het afhaalcentrum in Maldegem of in het service punt Metro Evergem enkel voor professionals en tafelmateriaal. Check hiervoor onze transportrichtlijnen. Wij kunnen jouw bestelling ook leveren en terug ophalen vanaf 55 excl. De exacte transportkosten voor jouw bestelling berekenen wij graag. Laten leveren en zelf terugbrengen of omgekeerd kan natuurlijk ook. Offerte aanvragen / Bestelling plaatsen. Je kan niet afhalen zonder voorafgaand een offerte en bestelling te plaatsen.
Aafest, verhuur van tenten West-Vlaanderen Aafest.
Door naar onze website te surfen, is uw feest al deels geslaagd! Voor de verhuur van tenten bent u bij Aafest in West-Vlaanderen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een heel gamma aan tenten in verschillende maten en vormen, van sober tot luxueus. Rekening houdend met uw verwachtingen en budget vinden we voor u graag de meest geschikte tent: van een eenvoudige, stevige partytent die u zelf kan afhalen tot een luxueuze gedrapeerde feesttent met vloer en tapijt. Voor elk feest een tent huren op maat: dat is ons motto. Wij staan niet enkel in voor tentenverhuur.
NIMA Rent Bij ons Huren is pas écht een Feest!
Van klein evenement tot groot bedrijfsfeest, wij hebben de tent voor u! Heeft u iets speciaals in gedachten? Met ons divers aanbod aan partytenten, aluminium tenten en meer kan NIMA Rent u steeds een oplossing op maat bieden. Vraag een offerte. Bij ons huren is pas echt een feest, die slogan is niet zomaar gekozen. NIMA Rent biedt u namelijk een uitgebreid aanbod aan feestmaterialen: borden, bestek, glazen, tafels, stoelen, linnen, keukens en meer! Heeft u geen inspiratie, of wenst u een persoonlijk gesprek. Kom dan vrijblijvend langs in onze ruime toonzaal te Ieper. Ontdek ons aanbod. Verhuur van sanitair. Bij NIMA Rent kunt u ook terecht voor verhuur van toiletten. Van urinoirs en toiletcabines tot toiletwagens, wij hebben het voorradig. Ontdek ons aanbod. Voor ieder wat wils! De perfecte plaats voor het huren van alle feest benodigdheden van vork naar stoel via tafel naar volledig afgewerkte feesttenten! Ja zelfs sanitaire mogelijkheden met eigen schoonmaak tijdens uw feest. Reuze bedrijf top service.
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen: verhuur en verkoop tenten in Wetteren en ver daarbuiten!
Kwaliteit en flexibiliteit zijn de pijlers van ons bedrijf en elke dag weer vormt het een uitdaging onze klanten, koper of huurder, een perfecte service aan te bieden. Dat we daar met glans in slagen, bewijzen onze tientallen tevreden klanten. Onze klanten kan u vooral vinden in Aalst, Wetteren, Zottegem, Lokeren, Sint-Niklaas, Ninove en Geraardsbergen. Maar uiteraard leveren wij in heel Vlaanderen. Contacteer ons vandaag nog voor tentenverhuur of verkoop! Tentenverhuur: voor bedrijven. Tentenverhuur: voor particulieren. BIM Outdoor tenten bvba. Algemeen: 09 366 61 33. Verhuur regio Oostende: 0475 71 27 57.
Tenten Vloeren Magnus Partyverhuur.
Onderstaande prijzen zijn altijd inclusief plaatsing, afbraak, zijwanden, verankering haringen of betonblokken en gelden voor een huurperiode van drie dagen. Exclusief transport en vloer: meer informatie omtrent onze vloer vindt u onderaan deze pagina. Partytent met buizenframe 8m kadertent Vloeren. Partytent met buizenframe.
Chiro Larum TentenVerhuur.
Verhuur leger / patrouille tenten. Bij de Jongens Chiro van Larum kan je terecht voor het huren van legertenten, patrouilletenten, deze gebruiken we zelf elke zomer om op tentenkamp te gaan. Tijdens de periodes dat wij niet op kamp zijn kunnen deze tenten gehuurd worden.
KB Tenten.
Tent huren voor uw feest of evenement? BEKIJK ONS AANBOD. Organiseer je eigen TRENDY TUINFEEST in combinatie met onze tenten. We bieden ook totaalpakketten aan, samengesteld met meubilair, beste porselein, buffetmateriaal e.d. zodat jij je enkel hoeft te focussen op je gasten! toiletwagen te huur. Tentenverhuur KB Tenten. Met leveranciers in heel Europa staat KB Tenten garant voor kwaliteitsvolle producten, een service zo kort mogelijk bij de klant en de beste prijs op de markt. MEER OVER KB TENTEN. In de kijker. Afmetingen van 4 x 4 en 5 x 5 meter.
Tenten voor feesten en langetermijn toepassingen Tentenverhuur.
Bezoek ons ook op facebook. Tenten en oplossingen. Aluhal voor lange termijn verhuur. Tenten voor feesten en evenementen. functionele toebehoren aluhal. CED Lanaken specialist in tentenverhuur en tijdelijke accomodaties. Al sinds 1994 biedt CED bvba een oplossing voor tijdelijke accommodaties. CED tentenverhuur bouwt alu-hallen voor events en langetermijn oplossingen. Voor verschillende toepassingen zoals opslagtenten, seizoensverkoop, werktenten en noodruimte bij brand beschikken we over de juiste tenten en aangepaste toebehoren. Onze motivatie vindt u terug in onze normen: kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en klantvriendelijkheid. Elk project vraagt om een eigen benadering en hiervoor nemen wij graag de tijd om uw wensen te leren kennen. Kortom, bij CED tentenverhuur bent u aan het juiste adres. Vraag een offerte aan. Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte om een tent of alu-hal te huren, voor feesten of lange termijnverhuur. Vragen in verband met tentenverhuur? Contacteer Koen Stouten, specialist in tentenverhuur. Kasteelstraat 61 3620 Lanaken, B 0475 95 95 14. Aluhal tent of kadertent om te huren. Deze kadertent is geschikt voor feesten, tentoonstellingen, beurzen en congressen. De alu-hal is ook geschikt alstijdelijke accommodatie voor opslag, showroom en winkelruimte.
Scouts T-eventrent België.
Discover al our products. Al jaren voorzien wij tenten voor jeugdbewegingen. Bekijk onze modellen, volg steeds onze laatste aanbiedingen. xml version1.0" encodingUTF-8? Discover al our products. xml version1.0" encodingUTF-8? Wil jij een onvergetelijk moment beleven? T-Event helpt graag bij jouw tent momentje. Neem eens een kijkje in ons ruim aanbod. De traditionele slaaptent voor ieder kamp. Een patrouilletent deluxe met een luifel van 2m vooraan. Een ideale tent als eettent of slaaptent voor grote groepen. Op zoek naar een geschikte tent? Bekijk ons ruim assortiment. xml version1.0" encodingUTF-8? We gaan graag partnerships aan om avontuurlijke momenten neer te zetten: Wedding planners, cateraars, brands. Onze tent op u evenement? Bekijk ons portfolio. Onze flexibele service garandeert een geslaagde samenwerking. Zoek jij nog een tent voor jouw trouwfeest?
Verhuur partytenten Limburg Vlaams Brabant.
Er bestaan tientallen verschillende stijlen van tenten en bedrijven als het over verhuur partytenten gaat. Wanneer je een partytent gaat huren, is het belangrijk om dit bij een goede organisatie te doen. Het is erg belangrijk dat een verhuur partytenten eerlijk en betrouwbaar gebeurt.

Contacteer ons