Zoeken naar tent verhuur

   
   
 
tent verhuur
BelmansTenten.
Het opstellen en afbreken van de tent is eenvoudig en gaat snel, met enkele personen kan dit makkelijk binnen een uur. Ik heb 50 tenten in verhuur. Wil u alles bij één partij huren bent u bij mij dus aan het juiste adres.
Hubeau Party Rental Home verhuur feestmateriaal in Oudenaarde en Z Hubeau Party Rental.
Van bij de start waren we actief op 2 locaties: een centrale vestiging in Maarkedal verhuur springkastelen en ook een vestiging in Waregem Festae West-Vlaanderen verhuur tenten, tafels en stoelen. In 2008 werd alles gecentraliseerd op één adres in Kruishoutem Oost-Vlaanderen. Toen werd het aanbod ook uitgebreid met verhuur van glaswerk, porselein, bestekken en keukenapparatuur. En dit steeds inclusief afwas. Vanaf 2008 schakelden we dan ook een versnelling hoger en werd het verhuuraanbod zowel in de breedte meer types tafels, stoelen. als in aantallen uitgebreid. In 2014 bleek onze locatie in Kruishoutem te klein en werd een verhuis naar Oudenaarde De Bruwaan 77 ingepland.
Tent huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
event leveranciers Tent huren. Wil je een tent huren? Op deze pagina vind je een lijst met alle bedrijven die feesttenten, partytenten, alu-hallen, spantenten, pagodetenten, witte kadertenten, verhuren. Schrijf review Bree. Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en structuren. Deze tentsetter zorgt steeds voor een creatieve en innovatieve totaaloplossing en vooral een onvergetelijk evenement. Schrijf review Zonhoven. Neptunus is de onbetwiste expert als het gaat om tenten of tijdelijke accommodaties voor uw evenement. U vindt ons op sportevenementen, culinaire evenementen, bedrijfsfeesten, productlanceringen, beurzen, ijsbanen en vele andere evenementen. Van Ham Tenten Podia bv. 15 reviews Bladel. Al meer dan 30 jaar zorgt van Ham Tenten Podia voor een unieke uitstraling op uw evenement. Naast het uitgebreide tenten pakket, verzorgt van Ham ook podia daarnaast is Van Ham gespecialiseerd is speciale steigerconstructies en tijdelijke infrastructuur. Cantecleer Partyservice, Verhuur Concepts. 8 reviews Terneuzen. Verhuur / verkoop van horeca en partybenodigdheden. Het organiseren van een open dag voor uw bedrijf, receptie, huwelijksfeest, jubileum, beurzen, evenementen, klein of groot tuin feest, kortom alles is mogelijk Voor alles hebben wij voor u een op maat.
Estlin tentenverhuur.
Gratis levering binnen de straal van 10 km! Welkom bij Estlin tentenverhuur. Sinds 1 oktober 2020 werd Tentenverhuur" vieren" overgenomen door Estlin" tentenverhuur. Estlin biedt dezelfde service aan dezelfde voorwaarden. Wij bieden het materiaal aan om een vezorgd feest te kunnen geven. Van een piepklein evenement tot een groots bedrijfsfeest, wij kunnen het aan. U heeft een tuinfeest ter ere van een verjaardag en u hebt een tent nodig? Moet er een vloer in de tent? Heeft de catering de voorziening of moet er daarvoor ook een tent komen? Wij stellen de juiste vragen en maken u een vrijblijvende offerte op. Wij zoeken graag met u mee. Een partytent voor elke gelegenheid. Wij hebben een compleet gamma van Vouwtenten, Stertenten, Stretchtenten en Pagodetent. Met deze tenten kunnen wij u gerust op weg helpen een spetterend tuinfeest, communie, lentefeest of trouwfeest te helpen organiseren.
Feesttent huren feestmateriaal huren partytent huren Content2Rent Antwerpen.
Tent huren voor feestjes van formaat. Zoek je een feesttent te huur? Content2Rent heeft ze in alle soorten en formaten: Partytenten, Pagodetenten, Kadertenten en Starshades. Vraag ons advies om voor jouw feest de juiste partytent te huren. Ontdek onze feesttenten en partytenten.
Welkom ATB Tentenverhuur.
Welkom Uw partner bij al uw feestelijkheden. Met toch wel enige trots stel ik graag onze onderneming Antwerps Tentenbedrijf even aan u voor. In de zomer van 1979 werd ATB opgericht en groeide al snel uit tot een mooi bedrijf. Een onderneming die zich vooral toespitst op zijn klanten om hen bij al hun feesten en evenementen een aanbod van feesttenten te kunnen doen, zodat hun terras, tuin of feestlocatie een extra mooie dimensie krijgt. De brede waaier van tenten en accessoires die wij u kunnen aanbieden maken ook nu nog steeds van al uw feesten en activiteiten een schitterend verhaal. Met een gespecialiseerd team zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden waargemaakt en uw gasten op elk feest, klein of groot, ten volle zullen genieten.
DecoTent Tentenverhuur springkastelen Decobar.
Zoveel kleuren, geluiden, sferen, geuren en bovenal zoete herinneringen kunnen met onze tenten opnieuw door u beleefd worden. Neem vlug een kijkje in ons ruime assortiment. Om gelijk welk feestje op te vrolijken, kunt u een beroep doen op onze diverse springkastelen.
Delta Tenten Kessel Tentenverhuur op maat over heel Europa.
Tenten voor winkel en stockageruimtes. Welkom bij Delta Tenten. Al meer dan 35 jaar staat Delta Tenten borg voor goede service en kwaliteit. Uitdagingen niet uit de weg gaan, maar ze realiseren is ons motto. Wat kleinschalig begon, groeide al gauw uit tot een professioneel bedrijf dat actief is over heel Europa. Delta Tenten biedt u onderdak voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bedrijfs en privéfeesten, opendeurdagen, beurzen, stockage en winkelruimten, sportevenementen., Tevens voldoen al onze constructies aan de hoogste kwaliteits en veiligheidsnormen. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw project. Wil u de tent met cassettevloer, deuren, binnenbekleding, ramen, verlichting, ook dat kan allemaal.
Kontent Structures: Specialist in tentenverhuur en tentverkoop!
Wij helpen u verder! Uw ervaren partner in tentenverhuur en tentverkoop. Engineering Productie Verhuur Verkoop. Kontent Structures is totaalleverancier op het gebied van professionele aluminium tentaccommodaties. Met ons veelzijdig assortiment bieden wij oplossingen voor iedere denkbare toepassing van een tentconstructie.
Verhuur van exclusieve en stijlvolle dome tenten Tentverhuur Tent huren.
de sfeer wordt pas compleet met een warme en gezellige inrichting van uw tent. Van vloer tot plafond, van bar tot vestiaire, we geven u graag een idee van de mogelijkheden. Rent-a-Party Balgerhoeke 26 9900 Eeklo Tel 3209 377 09 50 Fax 3209 370 80 84 info@rent-a-party.be.
Verhuur tenten tentenverhuur Tent huren Atention.
Fun voor de kids? Atention biedt een divers en origineel gamma springkastelen aan. Springplezier tot 20 kindjes! Wij bieden u de perfecte service tot levering en plaatsing! Nood aan een klassevolle stand op een nationale of internationale vakbeurs? Atention verzorgt de bouw en opbouw van uw stand, de service voor uw opvallende beursdeelname! Gratis offerte binnen 24h! Voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij Atention uit Waregem aan het juiste adres. Wij verzorgen al uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party's, verenigingsactiviteiten met stoelen, tafels, tenten, frigowagens tot in de puntjes. We helpen u om een. Door de verhuur van verlichting zorgt Atention voor meer dan enkel tenten, bars en toiletwagens. Sfeer gaat ontegensprekelijk samen met licht. En Atention is daarin uw ideale partner. Bij vragen of interesse verwijzen wij u graag door naar één van onze. Bij een feest denken wij bij Atention ook altijd aan verlichting. Want een goed feest durft al eens uit te lopen en dan is verlichting zeker op zn plaats.

Contacteer ons