Meer resultaten voor pagodetenten te huur

   
   
 
pagodetenten te huur
Startpagina.
Feesten in een feestzaal zijn vanaf 1 juli eveneens toegelaten, maar. met een maximum van 50 personen., iedereen moet blijven zitten. ook hier moeten de voorwaarden die gelden voor restaurants toegepast worden. Onder feestzaal wordt verstaan: alle vaste of tijdelijke infrastructuren voor de organisatie van recepties en banketten. Ook tenten die buiten zijn opgesteld, vallen daar dus onder. Welkom op onze website! Bent u op zoek naar een mooie partytent voor uw verjaardagfeestje, communiefeest, trouwfeest, barbeque, open deur of voor elke andere gelegenheid? Dan bent u bij Jean Verhuur aan het juiste adres. Onze pagodetenten zijn stuk voor stuk van professionele kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen wat betreft brandveiligheid. Onze tenten kunnen zowel achter mekaar, in L-vorm, in T-vorm of in blok gekoppeld worden, hierdoor is elke gewenste ruimte beschikbaar. Wilt u een houten vloer in de tent of een verwarmde tent, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. De tenten worden voorzien van verlichting, zonder meerprijs. Ook verhuren wij alle materialen die u nodig heeft om van uw feest een geslaagd feest te maken.
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Hindernispiste Graffiti run jump. Sailcloth tent 14x13. Take out mega stormbaan. Studio 100 Plop Activity center. Feestmateriaal, springkastelen feesttenten. WDM Events verhuurt feestmateriaal in de ruimste zin van het woord en specialiseert zich in springkastelen en feesttenten met allerlei toebehoren. Ons ruime aanbod strekt zich uit van de gekste springkastelen en hindernispistes tot diverse types huwelijks en feesttenten. Zo kan u bij ons terecht voor volledig uitgeruste modulaire kadertenten, stretchtenten en pagodetenten. Voor een zwoele zomerfuif beschikken wij over sierlijke stertenten. Voor de inrichting van deze tenten en omringend terras kan u kiezen uit aangepaste feestverlichting, tafels en stoelen, lounge meubilair, koelkasten, verwarmingstoestellen, tapijten en plankenvloeren. Wilt u een kadertent huren voor langere duur? Geen nood, wij verhuren ook op langere termijn volgens speciale tarieven. Benieuwd naar de prijs van uw feest? Maak uw keuze uit ons assortiment en vraag een gratis offerte aan! Ontdek ons uitgebreid assortiment. Gratis offerte aanvragen. Tapijten en Lopers. Ontdek al onze producten. Interesse in ons feestmateriaal? Bekijk snel onze tarieven voor het huren van een feesttent, springkasteel of ander feestmeubilair. Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW. Wenst u meerdere artikelen om een volledig feest aan te kleden?
Pagodetent huren prijs 4x4 6x6.
Een pagodetent huren heeft dus niets meer met een graf te maken, maar staat volledig rond het concept van een tempel! Wil jij een feest laten doorgaan in een tempel? Een pagodetent huren is dan volledig op jouw maat gemaakt! Een pagodetent huren: haar functie in het westen. In westerse landen, zoals België en Nederland, is een pagodetent een bekende en populaire tent geworden.
Verhuur van exclusieve en stijlvolle dome tenten Tentverhuur Tent huren.
38 vierkante meter overdekte oppervlakte, onderling én met een Dome100 waterdicht koppelbaar. Dit maakt het mogelijk om een bijzonder sfeervol tentencomplex samen te stellen, perfect afgestemd op uw wensen en noden. Nieuw in ons assortiment! De strakke en hedendaagse uitstraling zullen bij uw gasten en/of klanten bijzonder in de smaak vallen! Ook deze Dome is nu onderling koppelbaar met alle andere dometenten. De Dome100 is de één na grootste in ons tenten verhuurgamma, u zal versteld staan van de aantrekkingskracht en beschikbare overdekte ruimte van 100m die u naar wens kan uitbreiden. Met een hoogte van 535m, en de bijzonder sterke constructie is er ruim plaats voor licht, geluid en multimedia. BIGGER, BETTER, BOLDER! Beter kunnen we deze nieuwe, ruim 7m hoge, indrukwekkende structuur niet omschrijven. Als een intrigerende kleine bol verschijnt onze voorlopig grootste Dôme tent aan de horizon als uw gasten de eventlocatie naderen.
Xtrent. Pagodetent.
Deze tenten van professionele kwaliteit zijn vervaardigd uit duurzame materialen en kunnen makkelijk door 2 personen worden opgezet. Bovendien is de tent heel compact, eenvoudig op te bergen en transporteren. De pagodetenten worden geleverd met alle nodige accessoires en zijpanelen.
Pagodetent huren EnGo-Events Sterk in feestverhuur.
Wilt u een Pagodetent huren op uw evenement / party? Al te huur vanaf 190. Zeer stevige en kwaliteitsvolle pagodetent huren? Ideaal voor allerlei soorten events bbq, braderij, babyborrel, verjaardag, communie. In de pagodetent zijn telkens twee vensters voorzien twee volle zijwanden. Alle zijkanten kan je ook open laten met goed weer, met slecht weer kan deze winddicht gemaakt worden. Al onze pagodetenten zijn volledig wind en water dicht.
KB Tenten.
Tent huren voor uw feest of evenement? BEKIJK ONS AANBOD. Organiseer je eigen TRENDY TUINFEEST in combinatie met onze tenten. We bieden ook totaalpakketten aan, samengesteld met meubilair, beste porselein, buffetmateriaal e.d. zodat jij je enkel hoeft te focussen op je gasten! toiletwagen te huur. Tentenverhuur KB Tenten. Met leveranciers in heel Europa staat KB Tenten garant voor kwaliteitsvolle producten, een service zo kort mogelijk bij de klant en de beste prijs op de markt. MEER OVER KB TENTEN. In de kijker. Afmetingen van 4 x 4 en 5 x 5 meter. Gemakkelijk aan elkaar te verbinden. Diverse breedtes tot 15 meter breed. Per 5 meter te verlengen. Zeer sterke maar flexibele feesttent. Diverse breedtes: 8, 10, 15 of 20m. Per 5m te verlengen. Lengte tot 150m. Gratis advies bij u op locatie Ruime keuze aan tenten: 6 type tenten Inclusief volledige inrichting: kachels, vloeren sanitair De tenten voldoen aan alle veiligheidseisen. Tentverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Voor een offerte kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0474 449 156.
De 50 beste afbeeldingen van tenten tent, achtertuin luifel, patio luifel.
Dit bord is speciaal gemaakt om een inzicht te krijgen over de verschillende tenten die wij verhuren en hoe wij deze omtoveren naar uw wensen! Wij beschikken over verschillende soorten tenten in verschillende maten, zoals een pagodetent en alu-frame tent.
Tentenverhuur Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg Bumpi.
Witte design stoelen. Tafels naar keuze rond of rechthoekig voor ongeveer 25 personen. Met klapstoelen 425 euro. Met plankenvloer 85 euro. Ankerpunten voor gras piketten inbegrepen. Ankerpunten voor harde bodem: zware blokken 250 kg/stuk 15 euro/blok vervoer. Optie 3: tent met tafels en stoelen. Een zwarte feesttent met tafels en stoelen 250 euro. zwarte feesttent 4m x 8m met verlichting en volledig afsluitbaar. tafels naar keuze rond of rechthoekig voor 30p. witte design stoelen voor 30p. ankerpunten voor gras piktetten of harde bodem betonblokken inbegrepen. met klapstoelen 225 euro. Een witte pagodetent met tafels en stoelen 350 euro. witte pagodetent 5m x 5m, volledig afsluitbaar. tafels naar keuze rond of rechthoekig voor 25p. witte design stoelen voor 25p. met klapstoelen 325 euro. ankerpunten voor gras piketten inbegrepen. ankerpunten voor harde bodem: zware blokken 250 kg/stuk 15 euro/blok vervoer. plankenvloer 85 euro. Btw, leveren en plaatsen is in de prijs inbegrepen binnen een straal van 25km rond Oudenburg. Pagodetenten 5m x 5m! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer info. Zwaanhoek 7c, 8460 Oudenburg. Volg ons op Facebook om de laatste nieuwtjes te weten en voor een overzicht van de voorbije feestjes!
Partytenten voor Professioneel Particulier TecTronic Feesttenten.
Bij ons betaalt u slechts een fractie meer om uw eigen tent te kopen. Als dat niet interessant is? TecTronic Feesttenten heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van tenten voor recepties, communiefeesten. en allerlei andere gelegenheden. Verhuur van partytenten doen wij dus niet meer en dit omwille van het relatief kleine prijsverschil voor de klant. Feesttenten / Partytenten. Ruim assortiment tenten te koop. Momenteel vindt u bij ons de meest gangbare afmetingen van partytenten te koop. Sinds kort zijn daar ook professionele PVC tenten voor verhuurbedrijven, vouwtenten, pagodetenten en opslagtenten bijgekomen.
pagodetenten te huur
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons