Op zoek naar pagodetenten te huur?

   
   
 
pagodetenten te huur
Tent huren in Brabant Bekijk het brede aanbod Icomo Partyverhuur.
Alle afspraken worden nagekomen zeer belangrijk bij leveren van de materialen op locatie. Wij hadden overigens veel succes met de LED tafels, als ik het mag geloven hebben meerdere mensen in de nabije toekomst interesse voor het huren hiervan. Tot nu toe tevreden; vriendelijk en plooibaar! de uitlevering is het belangrijkste en zal ook wel goed zijn Groet F.G. Samenwerking met partyverhuurder Icomo in verband met ons tuinfeest 160 gasten was prima. Met de materialen die werden geleverd was niets mis; degelijke partytent 4 bij 10m, houten vloer was degelijk en erg handig, nette en handige bar, servies en bestek van goede kwaliteit en een mooie en schone toiletwagen. Er is altijd wel iets mogelijk bij een last minute aanvraag. Wij zijn zeer tevreden. Wij zijn zeer te spreken over Icomo, alles prima verlopen. Icomo TOP afspraak loopt soepel. Koelkast bar model perfect. Een telefoontje en het wordt geregeld. Alles goed geregeld en niet onbelangrijk de borg gelijk terug gestort Ivn Laarbeek. Heel meedenkende mensen. voor een leuke prijs! Icomo, een aanrader indien je een feest organiseert. Prettig contact, afspraak is afspraak, geweldig mooi interieur en alles zowel tent, interieur als drank op 1 adres.
Xtrent.
Met 2 personen doet u er ongeveer een 45 minuten over om deze tent op te zetten. Deze piramide tent is aan te kopen, zonder of met zijwanden opgegeven prijs is zonder zijwanden. Het frame bestaat uit aluminium en het doek uit PVC.
circustent huren circustent te huur open tent huren.
Verhuur tenten Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be. Tags: tentenverhuur, verhuur tenten, tent huren, tent verhuur, tenten verhuur, tentverhuur, verhuur tent, tuinfeest tent, huur tent, tent huur, tent te huur, tent communiefeest, verhuur van tenten, huren tenten, evenementententen, evenementen tenten, tent evenement, tenten voor trouwfeesten, verhuring tenten, tent trouwfeest.,
Pagodetent huren EnGo-Events Sterk in feestverhuur.
Wilt u een Pagodetent huren op uw evenement / party? Al te huur vanaf 190. Zeer stevige en kwaliteitsvolle pagodetent huren? Ideaal voor allerlei soorten events bbq, braderij, babyborrel, verjaardag, communie. In de pagodetent zijn telkens twee vensters voorzien twee volle zijwanden. Alle zijkanten kan je ook open laten met goed weer, met slecht weer kan deze winddicht gemaakt worden. Al onze pagodetenten zijn volledig wind en water dicht. In en rond Lier, Mechelen, Antwerpen, Brussel en Gent je pagodetent huren?
Verhuur tenten limburg Alles voor het organiseren van een feest.
TENT HUREN TENTEN VERHUUR verhuur tenten limburg. Onze kerst-chalets zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en kunnen onder andere ook gebruikt worden als FestiHuts of cocktailbar. Perfect onderhouden materialen, waardoor de tenten een lust voor het oog zijn. tent verhuur oss. transparante tent huren.
Pagodetent huren? Altea Pagodetent van BHV Expo Groep.
Waarom kiezen voor pagodetenten? Pagodetenten zijn ideaal voor evenementen. Zo zijn ze snel op te bouwen en eenvoudig aan te kleden zodat ze volledig in de stijl van uw evenement passen. De Altea pagodetent is standaard te huur in een witte uitvoering.
Pin op tenten.
Welkom bij Het Feestkasteel Huur springkasteel, attracties, partytenten.
Wij hebben een grote selectie tenten te huur, voor elk type feest verhuren we een gepaste tent. Bij ons kan u een kleine partytent huren, een mooie pagodetent huren, een feestelijke stertent huren of een prachtige dometent huren. Al deze tenten kunnen we aankleden met een houten tentvloer en verlichting. Een leuk springkasteel huren of een spectaculaire attractie huren kan ook bij ons. We hebben een mooi aanbod springkastelen te huur, luchtattracties en zelfs mechanische attracties te huur zoals o.a. een mechanische rodeostier of de spectaculaire vertical bikes. Wij werken voor particuliere en professionele klanten voor o.a. familiefeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten, kinderfeestjes, babyborrels; maar eveneens recepties, bedrijfsevenementen, team buildings, opendeurdagen., U zal in ons rijke aanbod voor verhuur van feestmateriaal zeker vinden wat u zoekt om uw feest op te luisteren tot de stijl die u voor ogen had.
Tent verhuur Bressers Tentenverhuur B.V.
U kunt kiezen voor kleine of grote tenten, maar ook voor Pagodetenten en Membraamtenten. Welke tent u ook kiest, elke feesttent is een perfecte aanvulling op uw feest. Bressers Tentenverhuur is opgericht in 1969 onder de naam Bressers" evenementenverzorging Helmond. Hier werden verkoopwagen gemaakt en aangekocht. Uiteindelijk is in 1980 Bressers begonnen met het verhuren van tenten, naast de verkoopwagens met eetwaren. In 1992 wordt Bressers Tentenverhuur B.V. Onze hoogtepunten waren de Zwarte Cross in 1997 en de ontwikkeling van ons geliefde nieuwe podium in 2009. Meer over onze historie. Nog steeds werken onze Medewerkers eraan om de beste kwaliteit te leveren en te voldoen aan uw wensen.
Pagodetent 5x5m Give A Party.
Het is niet mogelijk om deze tent op te halen en zelf te plaatsen. Deze prijs is inclusief plaatsing, maar exclusief transport. Pagodetent 5x5m aantal. Categorie: Pagodetent Tags: verhuur wommelgem, partytent huren, tent huren, tent huren borsbeek, springkasteel huren, tent huren wommelgem, tafels huren, pagodetent, pagode, pagodetent huren, pagode wommelgem, feestverhuur borsbeek, give a party, stoelen huren.
Huur uw pagodetent goedkoop en snel bij Partyverhuurzwolle.nl.
De pagodetent is een stevige tent en ideaal als triage tent te gebruiken. Alle zijwanden zijn zelf los te schuiven voor een ideale doorstroming. Onze pagode tenten zijn te koppelen! De tent is koppelbaar. Bijvoorbeeld naar 10 x 5 meter.

Contacteer ons