Resultaten voor meubels te huur

   
   
 
meubels te huur
Lokabox Opslagruimten en stockageboxen te huur in België Lokabox.
Lokabox, uw veilige opslagoplossing in België. Heef u thuis ruimte nodig? Huur een opslagruimte. Opslagruimte: Individueel beveiligd toegang 7/7. Verhuis je binnenkort? Bewaar uw meubels met Lokabox. Opslagruimte: Individueel beveiligd toegang 7/7. Tijdelijk spullen op te slaan? het kan met Lokabox.
Kantoormeubelen huren/leasen aan de beste prijs OKA Office furniture.
Eens dat we samen met u de juiste kantoormeubels voor verhuur gekozen hebben, kiezen we samen een gewenste levering of afhalingsdatum. Indien u kiest voor een levering dan monteren wij de kantoormeubelen te huur bij u ter plaatse op de gewenste plek.
Meubelverhuur StyleatHome.
32 477 39 76 95. Met luxe en design. Met echte meubels. Met kartonnen meubels. Pakket Luxe en Design. Met luxe en design. Met echte meubels. Met kartonnen meubels. Pakket Luxe en Design. Meubels en decoratie brengen sfeer in uw vastgoed. Een goede styling doet verkopen. You are here. Beter en sneller verkopen? Richt leegstaand vastgoed in. Onze pakketten zorgen voor een snellere en verkoop aan een betere prijs. Style at Home is marktleider in het tijdelijk verhuren en verkopen van meubelen voor de residentiële sector. Jaarlijks verkopen en verhuren we meer dan 450 inrichtingen voor vastgoed aan bouwpromotoren, makelaars en particulieren. Ook voor de kantorenmarkt bieden wij een oplossing voor het tijdelijke inrichten met kantoormeubilair. Er zijn verschillende pakketten mogelijk om uw leegstaand vastgoed tijdelijk in te richten. Style at Home biedt pakketten op maat: luxe pakket, comfort meubels, ex-pat meubels en kartonnen meubels.
Zitmeubilair huren bij Eland.
Onze lounge meubels, fauteuils, zitbanken, zetels, sofa's, canapé's' en poefjes zijn ondergebracht in de rubriek Banken. Een lounge huren bij Eland geeft een cachet aan je event. Uw lounge is de aaibaarheidsfactor van uw feest! Strakke lijn die zijn naam alle eer aan doet. Ze worden uitgerust met een zitkussen en 2 rugkussens. De kleur van de kussens zijn te kiezen tussen wit, zwart of taupe. Deze reeks is modulair: rechte stukken, linkse en rechtse stops en een hoekbank. De Eland Bank Kubide is standaard te krijgen in wit en zwart en op aanvraag te huur in elke RAL of NCS-kleur.
Meubilair huren bij RestOrent verhuur meubels.
Breed aanbod van meubilair te huur. Bij RestOrent vindt u niet alleen de basismeubelen zoals tafels, stoelen en accessoires zoals tafellinnen en stoelvertrekken. We verhuren ook barkrukken, togen, lounge zetels in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Ons breed aanbod van meubelen kenmerkt zich door de kwaliteit, originaliteit en stijl zodat u de juiste sfeer en beleving kunt creëren. Niet alleen onze meubels zijn uniek, RestOrent biedt u ook persoonlijk service en denkt met u mee.
Verhuur van meubels, tafels, stoelen voor bruiloften en recepties Options.
Verhuur van meubilair. De huur van meubilair is dé oplossing om van uw evenementen een succes te maken: bruiloften, recepties, seminaries. Ontdek ons assortiment van tafels, stoelen, bars, buffetten en tentoonstellingsmateriaal. Bij Options zult u de geknipte stoelen vinden voor uw recepties.
VERHUUR VAN CLASSIC DESIGN MEUBILAIR VOOR UW EVENEMENT Classic Design Rental.
Verlichte bars te huur. Klassieke bars te huur. Design Tafels te huur. Statafels te huur. Designtafels te huur. Eettafels te huur. Zuilen te huur. U-tafels te huur. Tuinmeubilair te huur. Tuintafels te huur. Tuinstoelen te huur. Lounge tuinmeubilair te huur.
Feestmeubels huren Woodfest Events België.
om je feest aan te kleden. vind je hier. Hier vind je andere handige dingen. Houten vintage klapstoelen. Old Oak Barnwood tafels. WOODFEST PUB Mobiele bar. Deze blikvanger op jouw event? Klik hier voor meer! 32 498 12 08 44.
Rocor Verhuur.
Hartelijk welkom op onze nieuwe website! Rocor Verhuur biedt u alle mogelijke kantoormeubelen om te huren. Kort gezegd, alles wat u voor de inrichting van uw kantoor nodig heeft: kantoorstoelen, kantoortafels, vergadertafels maar ook kasten, scheidingswanden, kapstokken en kledingkasten. Klik hieronder op de meubels die u zoekt en u krijgt een volledig overzicht van wat wij kunnen leveren.
Opslagruimte huren? Meubelbewaring Tijdelijke opslagplaats te huur.
Als u opslagruimte wilt huren, bv voor meubelbewaring, rekent u op BAEKEN VERHUIZINGEN. Tijdelijke opslagruimte te huur aan speciale voorwaarden. Nood aan een tijdelijke opslagplaats? Bv voor meubelbewaring? Wij verzorgen de opslag van uw meubelen en inboedel in een beveiligde en droge opslagruimte. Jarenlange ervaring en diepe expertise op vlak van infrastructuur, stellen ons in staat u steeds een scherpe prijs als u opslagruimte wilt huren. BAEKEN VERHUIZINGEN biedt u de keuze uit 2 formules voor tijdelijke opslag.:
Meubelverhuur Casa Nova Vastgoedstyling.
Meestal lijkt een pand klein, druk of rommelig omdat er simpelweg teveel materiaal aanwezig is, of er staan foute stukken. Door alles wat chaotisch lijkt weg te nemen en te vervangen door de juiste stukken, slagen wij erin om een interieur aangenaam en sfeervol te maken.

Contacteer ons