Zoeken naar feestmateriaal

   
   
 
feestmateriaal
Springkasteel Angry Birds Slide Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen 230V. Wij geven een slecht-weer-garantie tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren! Kortom: indien wij niet moeten vertrekken betaalt u niets Bij twijfel nemen we, voor vertrek, contact met u op om te overleggen. Als ballenbad, Als waterattractie, Standaard. Afhaal, Opbouw en afbraak volledig door Blitzz 4U. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Springkasteel Angry Birds Slide te beoordelen Antwoord annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Jungle Run Super Slide. 11157, 12397, Excl. 4835, 5372, Excl. 24174, 26860, Excl. Big Shark Slide. 20083, 22314, Excl. Blitzz Tenten en feestmateriaal. Pedro Colomalaan 10. Tel 0468 10 59 21. Ma Zo 830: tot 1900.: In het weekend graag een seintje voor ophalingen. retourgoederen zodat wij u steeds goed kunnen van. Vraag nu uw offerte. Graag meer weten? U wil graag een offerte op maat ontvangen? Bel ons of gebruik ons winkelmandje voor een snelle service. 2020 Blitzz Tenten en Feestmateriaal. Algemene voorwaarden E-shop. Springkasteel Circus Springkasteel Cartoonland.
Evenerent verhuur feestmateriaal En nog een WordPress website.
Evenerent verhuurt alle feestmateriaal voor uw feest. Van trouwfeest tot communiefeest. Van jubileum tot verjaardag. Sinds 2013 de referentie in feestverhuur. Stel zelf uw benodigdheden samen. Vanuit Mol zijn vooral actief in de Antwerpse kempen. Geel, Dessel, Olen, Kasterlee, Westerlo, Turnhout, Tessenderlo. Lees meer
checklist
Feestmateriaal: SpringFun: Springkastelen voor jong en oud.
Vanuit SpringFun verzorgen wij de meest diverse groepsactiviteiten, van verjaardagen, familiefeestjes tot bedrijfsevents. Behalve een volledig verzorgd springkasteeel kan je ook terecht voor stormbanen, allerhande attracties en feestmateriaal. Voor het huren van materialen staat SpringFun voor je klaar met goed onderhouden materiaal!
Verhuur van feestmaterialen.
We beschikken over een magazijn van 160 m2 met tal van materialen nodig om uw evenement compleet te maken tafels, stoelen, borden bestekken, glazen, electro-materiaal, decoratiemateriaal, enz. Verhuur van tenten, omkadering en aankleding en decoratie van evenementen zowel binnen als buiten.
Feestmateriaal ontlenen Stad Sint-Niklaas. bestuur. cultuur. documenten. fiets. geld. gezondheidszorg. leren. mobiliteit. natuur. opvang. veiligheid. waarschuwing. werken. werkenopafspraak. wonen.
Levering of afhalen van feestmateriaal. Het materiaal wordt geleverd door het stadspersoneel of kan tijdens de kantooruren na afspraak afgehaald worden. Meer informatie vind je in de afsprakennota onder Meenemen. De foto's' van het feestmateriaal kunnen je helpen om het juiste materiaal te bestellen.
Feestmateriaal Yvents.
Zonder / met rok. Vanaf 7 gratis levering. Te huren met of zonder tafelrok. Keuze tafelrok: antraciet, ecru en beige. Ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes. Opgepast: dit is niet geluidloos. BEL 0468 333 202. Nierijk 12 2280 Grobbendonk.
Verhuur Feestmateriaal Remmerie.
Zon en feestdagen gesloten. Verhuur Feestmateriaal Remmerie. 32 56 37 42 56. Bar en koeling. Huur al uw feestmateriaal via Verhuur Remmerie uit Kortrijk. Wij verzorgen al uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party's, verenigingsactiviteiten, met stoelen, tafels, bestek, glazen, tot in de puntjes.
Verkoop feestmateriaal Tzigane feestverhuur.
Shop verhuur feestmateriaal en tenten. Snel contact opnemen. Wil je een snel antwoord op je vraag? Vul je gegevens in en we helpen je binnen de 24u verder! 0486 52 32 78 info@tzigane.be Lodderstraat 14 R 2880 Bornem. In de kijker. Shop verhuur feestmateriaal en tenten.
Feestmateriaal Springkastelen-Nazareth.
Krijtkader Klein is 70 cm breed en 60cm hoog. De beschrijfbare ruimte is 60 cm op 50 cm. Prijs: 6 euro inclusief BTW. Mini Run Nemo. Shooting Small Jungle. Slide Combo Eenhoorn. Slide Combo Piraat. Midi Multifun Boerderij. Based on 14 reviews. aangedreven door Facebook. super tevreden van de service! stipte levering, alles tip top in orde. De kinderen hadden een fantastische tijd! Top service, goede prijs en de kinderen hebben genoten. Een echte aanrader! Sofie De Knibber. Super leuke ervaring gehad met springkastelen Nazareth. Wij huurden een kleiner kasteel met een koe in het midden en een glijbaan eraan voor de kindjes van onze dochter haar klasje 5jaar. Het springkasteel werd een dag op voorhand gebracht en snel opgesteld.
Feestmateriaal huren Wouter Geldof Alles voor uw feestWouter Geldof.
Verder kunt u ook een Frietmobiel huren, een Muziekinstallatie, een Kookfornuis, Terrasverwarmers, Perculators, etc. Bekijk ons feestmateriaal hieronder, en klik op een product om het in detail te bekijken. U kunt eenvoudig reserveren via het contactformulier onderaan de detailpagina van een product.
Uitleendienst feestmateriaal vzw Gemeente Oostkamp.
Uitleendienst feestmateriaal vzw. De vzw Uitleendienst Feestmateriaal werd opgericht om de gemeente toe te laten de werking van de uitleendienst van gemeentelijk feestmateriaal af te zonderen van de gemeentelijke werking en daarvoor een duidelijke structuur te creëren. Statuten en motiveringsnota.
Home Rent-a-Party Verhuur van al uw feestmateriaal.
Verhuur van al uw feestmateriaal. Rent-a-party is uw ideale partner voor de inrichting en verwezenlijking van uw feest of evenement. Van verhuur tot totaalconcept, voor particulier en professional. Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf, uw gasten of klanten. Momenteel is het erg druk, gelieve uw bestelling tijdig minimaal 4 à 5 werkdagen op voorhand door te geven.

Contacteer ons