Resultaten voor feesttenten te huur

   
   
 
feesttenten te huur
Verhuur feestmateriaal voor elke gelegenheid Festarent.
Bij Festarent huur je alle materialen voor een geslaagd feest! Ontdek ons assortiment verhuur feestmaterialen: meubels, bestek, porselein, tafels, stoelen etc. U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas! Van tafels, stoelen, linnen, bestek, porselein en glaswerk tot decoratie en keukenmateriaal. Zowel klassiek en trendy, van 2 tot 20.000 personen. U haalt het af of het wordt met de grootste zorg geleverd. U ontzorgen is onze missie! Nieuw in ons assortiment. Open Nieuw in assortiment. 32 11 24 25 36. Voogdijstraat 29, 3500 Hasselt.
Tent of Podium huren? tentenverhuur podiumverhuur vloerenverhuur bij Van Ham Tenten Podia: volop keuze, kwaliteit, veiligheid, betrokkenheid.
Als ode aan de nacht en festivalcultuur bouwde Van Ham Tenten Podia in opdracht van Stichting NDSM-werf tijdens Amsterdam Dance Event een toren voor het lichtwerk BAKEN, gecreëerd door Boris Acket. van ham Kenmerkend. Een aantal diensten waarin wij ons onderscheiden bevinden zich o.a. op het vlak van 3D en technische tekeningen met statische berekeningen in eigen huis, ons eigen uitgebreide wagenpark, onze aandacht voor het milieu vanwege recycling door Texyloop te Frankrijk, onze 24-uursservice waardoor wij altijd voor u klaarstaan en een grote voorraad waardoor we u niet met lege handen achterlaten!
Tentenverhuur Coninx verhuur van tenten, pagodetenten, partytenten.
Voor feesten en evenementen met een groter aantal personen. Miami en partytenten. Voor een party of tuinfeest, maar ook geschikt voor evenementen en beurzen. Ook voor de inrichting van uw tent bent u bij ons aan het goede adres. Contacteer ons voor het verhuur van tenten.: Hebt u zelf een feest of een evenement? Contacteer ons voor. een gratis en vrijblijvende offerte. Tentenverhuur Coninx Abroxweg 30 3960 Bree Limburg Tel/Fax: 0032 89 46 66 22 Gsm: 0032 494 33 54 03 na 16u.
Verhuur en verkoop van feesttenten / partytenten, huren of kopen, te huur of te koop.
Partytenten / partytent huren. Huren van een partytent bij de concurrentie? Zot Je betaalt al snel tot 200 euro en meer! Om slechts één keer te gebruiken! Voor een kleine opleg koop je bij ons je eigen partytent. Partytenten / partytent te huur.
Welkom ATB Tentenverhuur.
In de zomer van 1979 werd ATB opgericht en groeide al snel uit tot een mooi bedrijf. Een onderneming die zich vooral toespitst op zijn klanten om hen bij al hun feesten en evenementen een aanbod van feesttenten te kunnen doen, zodat hun terras, tuin of feestlocatie een extra mooie dimensie krijgt.
Feesttenten huren Prijzen Limburg Vlaam brabant.
Een feesttent in elkaar zetten, is namelijk niet op vijf minuutjes gebeurd. Misschien kan het bedrijf jou daarbij helpen? Er zijn zoveel verschillende stukken om een tent in elkaar te zetten. Voor jou zal dit waarschijnlijk veel meer tijd in beslag nemen, dan de tijd dat de werknemers van het bedrijf hieraan spenderen.
Alles voor de organisatie van uw event: tentenverhuur, catering, verhuur van feestmateriaal, evenenmentenbureaus, event locaties en meer: tentenverhuur, feestverhuur, catering, evenementenbureaus.
OUDENBURG Ursus Feesttenten is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van feesttenten voor al uw events, beurzen, festivals en privé feesten. 32.477 35 75 01. JF TENT PARTY RENT. AALST Bij JF Tent Party Rent kan u terecht voor het huren van kadertenten vouwtenten alsook allerhande benodigdheden zoals tafels, stoelen, linnen, vloer, tapijt, verlichting, verwarming. 32.475 329 240. TENTEN VERHUUR NEDERLAND. HEEMSKERK NL Wij verhuren een groot aantal verschillende tenten die gebruikt kunnen worden op uiteenlopende evenementen en locaties. Kijk op onze website voor voorbeelden. 31.472 00 00. BORNEM Blitzz verhuurt en verkoopt tenten en feestmateriaal. Onze klanten zijn zowel bedrijven, overheden als particulieren. 32.468 10 59 21. ZUTENDAAL We zijn gespecialiseerd in achthoek pyramidetenten en zijn een bedrijf uit Limburg BE. 32.89 611 171. TESSENDERLO U kan bij ons terecht voor de huur van pagodetenten, koelwagen, statafels en gasverwarmers. Daarnaast organiseren wij ook diverse kleine evenementen van A tot Z! 32.496 969 842. LUCKY'S' PHOTOBOOTH EN BABBELBOX. ERPE-MERE We staan klaar om van uw evenement een herinnering te maken.
Home Rent-a-Party Verhuur van al uw feestmateriaal.
Van verhuur tot totaalconcept, voor particulier en professional. Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf, uw gasten of klanten. Huurperiode van 4 dagen. Het gehuurde feestmateriaal is 4 dagen ter jouw beschikking, tenzij anders afgesproken. De vermelde huurprijs is geldig voor deze periode. Bv: vrijdag afhalen, of laten leveren, maandag terugbrengen, of laten ophalen. Heb je het materiaal langer nodig, dan bereken wij een extra op de huurprijs. Check ook even onze verhuurrichtlijnen. Zelf afhalen of laten leveren. Aan jouw de keuze! Zelf afhalen en terugbrengen kan in het afhaalcentrum in Maldegem of in het service punt Metro Evergem enkel voor professionals en tafelmateriaal. Check hiervoor onze transportrichtlijnen. Wij kunnen jouw bestelling ook leveren en terug ophalen vanaf 55 excl. De exacte transportkosten voor jouw bestelling berekenen wij graag. Laten leveren en zelf terugbrengen of omgekeerd kan natuurlijk ook. Offerte aanvragen / Bestelling plaatsen. Je kan niet afhalen zonder voorafgaand een offerte en bestelling te plaatsen.
Stevige en mooie partytenten / feesttenten 5x12 m huren TopTenten.be TopTenten.
De partytenten die wij verhuren zijn wit. De partytenten worden enkel door onze diensten op en afgebouwd, afhaling is niet mogelijk. Voor de verhuur van onze tenten: vrijblijvende offerte hier aanvragen. Professionele PVC tent, hoge kwaliteit. Na elke verhuur wordt de tent grondig schoongemaakt. Geschikt voor ca. 80 personen staand. Geschikt voor ca. 50 personen zittend. Tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat u een grotere evenementenruimte creëert. Zijwanden met mooie boogramen. Eindwanden met oprolbare ingangen met ritssluiting. Rondom lange tochtflappen. Gegalvaniseerde roestvrije buizen. Hoogte ingang: 20, m. Nokhoogte: 298, m. Breedte: 50, m. Lengte: 120, m. Onderstaande prijsinformatie is exclusief transportkosten. Prijs per stuk.: Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag. Mail 0032492727035 0492727035. Stel een vraag over dit product. Velden met een zijn verplicht om in te vullen. Jouw vraag is verzonden!
De betrouwbare leverancier voor het huren v stretch Altiro Tenten.
Dankzij innovaties zoals deze, zijn we sterk in kleine en grote evenementen waar maatwerk gevraagd wordt. Oprichter van Altiro is Vincent Crynen. Telg uit een familie die al decennia tentenverhuur voor luxe evenementen verzorgt, is dit werk hem met de paplepel ingegoten. Alles wat we binnen Altiro Tenten doen, moet bijdragen aan onze twee pijlers: klantentevredenheid en werkplezier. Kwaliteit, service, maatwerk en snelheid Altiro betekent pijlsnel. Dat is wat u van ons kan verwachten. U organiseert een feestelijk evenement en wij zullen er alles aan doen om met onze tenten een onvergetelijke indruk te maken.
Verhuur tenten tentenverhuur Tent huren Atention.
Door de verhuur van verlichting zorgt Atention voor meer dan enkel tenten, bars en toiletwagens. Sfeer gaat ontegensprekelijk samen met licht. En Atention is daarin uw ideale partner. Bij vragen of interesse verwijzen wij u graag door naar één van onze. Bij een feest denken wij bij Atention ook altijd aan verlichting. Want een goed feest durft al eens uit te lopen en dan is verlichting zeker op zn plaats.

Contacteer ons