Op zoek naar feesttenten te huur?

   
   
 
feesttenten te huur
Partytenten kopen Vouwtenten kopen Feesttenten kopen Tenten kopen Partytent Feesttent Vouwtent Plooitent.
Titre de votre propre bloc. Abonnement à la newsletter. Tous les montants s'entendent' TVA comprise. Powered by CCV Shop. Partytenten kopen Vouwtenten kopen Feesttenten kopen Tenten kopen Partytent Feesttent Vouwtent Plooitent. Compléter ci-dessous le nom souhaité. Donner un nom à votre nouvelle liste des favoris ci-dessous.
Partytent te huur, Feesttent, Pagode tent, Tentenverhuur, 8x4, 4x8, 6x3, 6x1, 3x6, 4x4, Vouwtenten en nog veel meer voor een kleine prijs!
Partytent en meubilair. Van Partytent, statafels en stoelen tot kapstokken, lopers, geluidssets en kinderstoelen. We hebben het allemaal. Zoekt u iets wat u niet op onze site terugvindt, meldt het ons, wij kunnen u vast verder helpen. Alu tenten en hallen. meer informatie
huur
NIMA Rent Bij ons Huren is pas écht een Feest!
Bij ons huren is pas echt een feest, die slogan is niet zomaar gekozen. NIMA Rent biedt u namelijk een uitgebreid aanbod aan feestmaterialen: borden, bestek, glazen, tafels, stoelen, linnen, keukens en meer! Heeft u geen inspiratie, of wenst u een persoonlijk gesprek. Kom dan vrijblijvend langs in onze ruime toonzaal te Ieper. Ontdek ons aanbod. Verhuur van sanitair. Bij NIMA Rent kunt u ook terecht voor verhuur van toiletten.
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Over Tenten Sniekers. Voor het vinden van de geschikte tent voor al uw evenementen bent u hier op de juiste plaats. Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats! Tentenverhuur Sniekers is een bloeiend tentenverhuurbedrijf in Limburg met klanten over heel België en Nederland. Alles zal tot in de puntjes worden verzorgd. Het authentieke contact met de klant is één van de sterke punten van ons bedrijf. Elke klant wordt persoonlijk benaderd door de zaakvoerder en kan rekenen op een snelle service op maat. Op deze website kunt u kennismaken met ons bedrijf alsook met de verschillende tenten. Indien u met specifieke vragen zit aarzel dan niet om ons te contacteren.
Feesttent huren Schilde.
De partytenten kunt u huren voor een enkele dag, of een langere periode. Vraag naar de mogelijkheden, in de meeste gevallen geniet u namelijk van een mooie korting op de huurprijs. Wij zetten uw partytent op in Schilde! Contact opnemen met Partylife om een feesttent te huren in Schilde of omstreken kan via info@partylife.be of telefonisch op 32 0485/188.619. Bekijk natuurlijk ook de rest van onze website, om het brede assortiment te zien. Een feest met partytenten is pas compleet met de juiste stoelen en statafels, of een gasverwarmer.
Tentenverhuur Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg Bumpi.
Optie 3: tent met tafels en stoelen. Een zwarte feesttent met tafels en stoelen 250 euro. zwarte feesttent 4m x 8m met verlichting en volledig afsluitbaar. tafels naar keuze rond of rechthoekig voor 30p. witte design stoelen voor 30p. ankerpunten voor gras piktetten of harde bodem betonblokken inbegrepen. met klapstoelen 225 euro. Een witte pagodetent met tafels en stoelen 350 euro. witte pagodetent 5m x 5m, volledig afsluitbaar. tafels naar keuze rond of rechthoekig voor 25p. witte design stoelen voor 25p. met klapstoelen 325 euro. ankerpunten voor gras piketten inbegrepen. ankerpunten voor harde bodem: zware blokken 250 kg/stuk 15 euro/blok vervoer. plankenvloer 85 euro. Btw, leveren en plaatsen is in de prijs inbegrepen binnen een straal van 25km rond Oudenburg. Kan uw feest niet doorgaan door corona, slecht weer of andere omstandigheden? Dan kan u bij ons uw reservatie steeds kosteloos annuleren! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer info. Zwaanhoek 7c, 8460 Oudenburg. Volg ons op Facebook om de laatste nieuwtjes te weten en voor een overzicht van de voorbije feestjes!
Tent en tentpakketten huren Eventarent.
Onze tentpakketten hebben we met onze ervaring samengesteld om het je nog dat tikkeltje eenvoudiger te maken! Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! Onze tenten kunnen echter in geen geval gebruikt worden als kooktent geen barbecue, frituur, paella, mosselen. Dit zorgt voor zoveel vuil en vet aan de tenten waardoor deze niet meer aan de perfecte staat zou voldoen voor mooie tuinfeesten. Vouwtenten / partytenten. Organische stertenten / starshades. Partytenten met of zonder zijwanden; eenvoudig, handig en goedkoop! Bijna al onze klanten zijn op zoek naar. een mooie maar eenvoudige tent.; om snel op te zetten.; dewelke niet te veel kost.; toch professioneel en stevig is. Lijkt dat van het goede teveel? Neen hoor, met onze professionele vouwtenten bieden we sinds 2018 de oplossing voor elk type feest. Onze partytenten kunnen tevens afgehaald worden, voor ieder wat wils!
herimandirk.be.
RentOnline.be: uw partner in verhuur bouwmachines huren, feestmateriaal, springkasteel huren.
Verwarm de omgeving of uw tent door middel van deze terrasverwarmer op gas.IDEAAL OM TIJDENS DE FEESTDAGEN VRIENDEN BUITEN TE ONTVANGEN. Tentvloer prijs /m. Houten tentvloer, ideaal als ondergrond voor uw partytent, vergroting van uw terras, of aanleggen van een tijdelijk weggetje.De afmeting per plaat bedraagt: 2.5m op 1m.
SIVA Tentenverhuur Stijlvolle feesttenten voor alle gelegenheden.
Exclusief feesten op een eigen locatie? Huur dan een luxe-tent van SIVA. Stijlvolle feesttenten voor alle gelegenheden. Wil je echt exclusief feesten, een alternatief voor de traditionele feestlocaties, dan biedt SIVA u de totaalorganisatie van uw feest in onze luxe-tenten op uw locatie. Voor alle privé, huwelijks en bedrijfsfeesten plaatsen wij een luxe tent op maat. Deze wordt door ons geplaatst, voorzien van vloeren, verwarming, de juiste sfeerverlichting, tafels, luxestoelen, decoratie Zo wordt uw locatie omgetoverd tot een sprookjesachtig geheel, waar u en uw gasten nog jarenlang van zullen nagenieten! Ook hier kunnen wij zorgen voor bijkomende elementen zoals muziek, geluid en licht, animatie, aangevuld met de gekende stijlvolle verzorging van receptie en diner. U kan ten volle van uw feest genieten zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.
Vivido.
Prijslijst verkoop partytenten 2019 klik hier. Welkom bij Vivido. Verhuur van feestmateriaal en totaalinrichting van evenementen. Elk feest of evenement is uniek en kent zijn eigen uitdagingen in organisatie, voorbereiding en uitvoering. Vivido is een jong ambitieus bedrijf dat zich toespitst op het verhuur van feestmateriaal en totaalorganisatie van feesten. Zowel voor tenten als de inrichting hiervan bent u bij Vivido Verhuur aan het juiste adres. Onze lijst feestmaterialen is grenzenloos: feesttenten, partytenten, springkastelen, horecabenodigdheden, tafels en stoelen, porselein, tafellinnen, glaswerk, thema en decoratiematerialen, licht en geluidinstallaties, enz. Van de grootste party tot het kleinste trouwfeest! Wij adviseren en ondersteunen u zowel bij de organisatie als de uitvoering van de grootste party tot het kleinste trouwfeest! Denkt u iets onmogelijks te vragen dan bieden wij u graag een oplossing. Met een frisse kijk en inzet gecombineerd met onze knowhow en ervaring zorgen wij ervoor om van elke aanvraag een geslaagd evenement te maken.
Ursus Feesttenten.
Voor grote én kleine festiviteiten. Bij Ursus beschikken we onder andere over pagodetenten. U herkent ze aan de chique top van de tent. Deze tenten zijn erg geschikt als VIP tent, Bartent of Promotiestand. Dit maakt de pagodetent enorm geschikt voor al uw Evenementen, Communiefeesten, Tuinfeest, Bedrijfsrecepties, Trouwfeest en Tentoonstellingen. Ontdek er alles over Ik wil eentje kopen. Bent u op zoek naar een grote tent? Kijk dan eens naar onze kadertenten. Aluminium kadertenten zijn ideaal voor feesten zoals bruiloften, verjaardagfeesten, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen en beurzen. Bovendien zijn deze tenten geschikt voor alle weersomstandigheden. Ontdek er alles over. Bent u op zoek naar wat meer sfeer? Kijk dan eens naar de stertent. Deze prachtige sfeermaker is de ideale open feesttent voor uw party. De starshade zal uw feest een hoogwaardige klasse bieden. Bovendien is deze tent ook goed te combineren met onze andere tenten.

Contacteer ons