Meer resultaten voor immo

   
   
 
immo
Uw thuis vinden, dat is onze wereld IMMO Wereld.
Pand in de kijker. Ruime instapklare woning met 3 slaapkamers en ruime tuin. Pand in de kijker. Ruime woning met 3 slaapkamers en extra woongelegenheid. Pand in de kijker. Prachtig gelegen woning in stijlvolle landelijke stijl, gelegen in het groene Alken, enkele minuten verwijderd van centrum Hasselt en centrum Alken. Pand in de kijker. Af te werken woning met veel mogelijkheden. Pand in de kijker. Ruime vrijstaande woning met aanliggende bouwgrond. Ontdek hieronder ons volledige aanbod. Te koop Te huur. Fantastisch gelegen bouwgrond voor open bebouwing op 5a 28ca. 100 000 Prijs. Woning met sporthal en loods op 33a 23ca. 450 000 Prijs. Ruime te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers. 170 000 Prijs. Kerk van Borgloon. 48 000 Prijs. Prachtige woning met 4 slaapkamers en achterliggend bos. 369 000 Prijs. Te renoveren woning. 169 000 Prijs. Mooie bouwgrond op 9 are in Houthalen-Oost. 199 000 Prijs. Zeer ruim handelspand met bovenliggend appartement triplex en tuin.
Te Huur Huis Appartement Commercieel.
Wij maken graag tijd voor u, daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken. Tel 09 273 55 55 Stuur ons een mail. immo da vinci gent. 0472 62 00 00. immo da vinci brussel. Place Van Meyel 4.
Immo Isera Brugge Immo Isera.
Vertrouw op Immo Isera thuis in vastgoed. Wij nemen u alle vastgoedzorgen uit handen met een persoonlijke aanpak. TROEVEN IMMO ISERA.: meer dan 20 jaar ervaring. thuis in uw regio. Hou me op de hoogte Contact. Pand IN DE KIJKER.
Home Immo3000 Vastgoed in en rond Leuven.
De dienstverlening van Immo 3000 gaat duidelijk verder dan de verkoop alleen en omvat ook het verkoopsklaar maken van de woning samen met zeer betrouwbare partners. Ik ben super tevreden met de snelle en professionele verkoop van mijn huis. De communicatie verliep beter dan vlot. Geen enkele vraag was teveel. Vooral van harte dank aan Thomas voor zijn inzet van meer dan 100%. Nog veel succes toegewenst. De aankoop van een eerste appartementje als 25-jarige is een spannende gebeurtenis; toch was het bij mijn 2de bezoek al raak. Thomas van Immo3000 was goed geïnformeerd, uitstekend voorbereid en erg communicatief; mijn twee bezoeken verliepen op het gemak en lieten voldoende plaats voor eigen vragen. Ook de nazorg achteraf was helemaal prima. Niets op aan te merken dus, een aanrader om mee in zee te gaan! Gemeentestraat 16 te Linden. Tervuursevest 11 te Leuven.
Home Immo3000 Vastgoed in en rond Leuven.
Onze eerste ervaring met Immo 3000 was meteen top. De dienstverlening van Immo 3000 gaat duidelijk verder dan de verkoop alleen en omvat ook het verkoopsklaar maken van de woning samen met zeer betrouwbare partners. Ik ben super tevreden met de snelle en professionele verkoop van mijn huis.
Welkom Immo Lievens Comm. V.
zowel digitaal via eigen website, Immoweb, als geschreven. We werken volgens het principe: geen resultaat geen kosten! Immo Lievens op Facebook. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes over Immo Lievens, en krijg nuttig vastgoed en huuradvies! Immo Lievens Comm.
NEON vastgoed immo: te koop.
Op deze manier kan U uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze afwerken. Het project is tevens voorzien van een ondergrondse parkeerverdieping waarin niet alleen autostaanplaatsen voorzien zijn, maar ook enkele individuele bergingen alsook fietsenstalling. De werken zullen aanvatten zomer 2018.
Home Immo Vander Stichele.
Te koop Te huur. Immo Vander Stichele. Ooit begonnen als een bescheiden immokantoor, is Immo Vander Stichele al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de regio Izegem. De sleutel tot deze gestage groei is onze persoonlijke aanpak, service en de zorg voor het vakmanschap. Elk dossier opnieuw zetten wij onze schouders onder de verkoop/koop en verhuur/huur van woningen alsof het onze eigen eigendom is.
Huis, appartement te huur immo proxio.
België Spanje Frankrijk Turkije Nederland Zwitserland Portugal Italië Thailand Mexico. Berat Dibër Durrës Elbasan Fier Gjirokastër Korçë Kukës Lezhë Shkodër. Brussel Gent Roeselare Brugge Knokke-Heist Nieuwpoort Adeje Aalst Middelkerke Waregem. Appartement Grond Huis Commercieel Garage Industrieel Vakantiewoning Overige Project Kantoor. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox? Registreer je hier. Huis Te huur. Kantoor Te huur. Kantoor Te huur. Kantoorruimte te huur in Roeselare. 2.935 / maand. Westwing Park, Kwadestraat 151A / 51, Roeselare, ref. Dit gebouw is zonder twijfel een van de meer prestigieuze projecten op WestWing Park. Niet alleen de centrale ligging en de sterke visibiliteit vanaf. Nieuw 2 dagen. Appartement te huur in Harelbeke. 675 / maand. Residentie Waterrad, Rietvoornstraat 32 / 0102, Harelbeke, ref. 2344926, Nieuwbouw Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1. Nieuw 4 dagen. Handelspand te huur in Sint-Niklaas. 1.599 / maand. Regentieplein 18, Sint-Niklaas, ref. 2223252, Handelspand met 2 slaapkamers. PRAKTIJKRUIMTE MET WOONST IN PRACHTIGE HERENWONING: gelijkvloers imposante inkomhal met lift of trap naar eerste verdiep: aparte wc, keuken, badkamer.
DW Immo Immo en vastgoed in Oost-Vlaanderen.
Appartement in Zottegem. Bekijk ons aanbod te koop. Bekijk ons aanbod te huur. Bekijk ons aanbod horeca. Op de hoogte blijven van ons steeds wijzigende aanbod? Bepaal je wensen en ontvang via mail de eigendommen die aan uw wensen voldoen! Registreer mijn wensen. Nieuwbouw loopt tot halfjaar vertraging op. Elektricien en loodgieter kunnen vandaag niet meer tegelijkertijd aan het werk Zowat alle projectontwikkelaars worden door de coronacrisis geconfronteerd met ernstige vertra. Derde minder vastgoedtransacties sinds start lockdown. Daling wel minder groot dan verwachtHet aantal vastgoedtransacties in België is met nagenoeg een derde gedaald sinds 18 maart, toen er strenge maatregelen van kracht werden om he. Vier vijfde van bouwbedrijven overweegt heropstart. Geleidelijk aan en met de volledige focus op gezondheid van iedereen op werf Van de bouwbedrijven die hun activiteiten wegens de coronacrisis gestaakt hebben, overweegt vier. Vraag hier uw gratis schatting aan. Wilt u uw woning verkopen en wilt u weten wat deze waard is? Daarvoor bent u ook bij DW immo aan het juiste adres.
Immo-G Lievegem Lovendegem Vastgoedmakelaar.
Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste kandidaat die de komende jaren zal instaan voor het onderhoud van uw woning. PAND IN DE KIJKER. Zeer goed onderhouden appartement aan de kouter. Bewoonbare opp: 117 m. Meer te koop. Meer te huur.

Contacteer ons