Op zoek naar huur?

   
   
 
huur
Ring-consult Te huur.
Studio te huur met prachtig zicht. stdClass Object ID 1979480 TypeDescription Studio te huur in het hartje van Brussel Goal 1 City BRUSSEL Zip 1000 SurfaceTotal 50 SurfaceGarden 0 SurfaceTerrace 7 SurfaceGround2 0 NumberOfBedRooms 0 NumberOfBathRooms 1 NumberOfShowerRooms 0 Price 700 Status 1 SubStatus 2 Marquee 0 MarqueeName LargePicture VirtualTour NumberOfGarages 0 NumberOfParkings 0 NumberOfExternalParkings 0 MainTypeID 34 LargePictureItem stdClass Object Url Width 1066 Height 800 ID 72709 Name rc-squareambiorix-h-immow-10.jpg CreatedDate 2020-09-07 173929: LastChangedDate 2020-11-30 210145: VirtualTour2.
Te huur Vanhoye Vastgoed.
Erkende vastgoedmakelaars BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel KB van 27 september 2006 Lid BIV Lid CIB. Privacy policy Disclaimer Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
Te huur WOONHOEK Vastgoed.
Woonhoek vastgoed Lokeren. Op zoek naar een goed onderhouden handelsruimte met een commercieel sterke ligging in een bruisende stad? Kijk dan zeker even naar deze handelsruimte, gelegen in het centrum van Lokeren. Veel lichtinval, tal van parkeergelegenheid en de vele invalswegen zijn slechts enkele van de vele troeven die deze handelsruimte te bieden heeft!
Huren Wikipedia.
gemene huur van onroerend goed: bijvoorbeeld huur van een autostaanplaats, van een vakantieverblijf, van een industriegebouw, van een voetbalveld, van een weide indien de huurder geen pachter is. woninghuur: huur van een onroerend goed huis of appartement dat door de huurder als hoofdverblijfplaats wordt gebruikt.
Verplichte affichering te huur: gebruik het sjabloon Stad Gent.
Een verhuurder van een woongelegenheid is wettelijk verplicht de gevraagde huurprijs te vermelden bij elke officiële of publieke mededeling. Dit geldt voor het verhuren van een woning, appartement, kamer of studio. Zo streven we een gelijke behandeling van alle kandidaat-huurders na. uw raamaffiche Te Huur PDF 75.39 KB. Een publicatie op het internet bijvoorbeeld een immowebsite of in een advertentieblad moet steeds de prijs vermelden. Ook op de affiche te huur die voor het raam hangt, of op borden aan de woongelegenheid, moet de prijs vermeld staan. Als er gemeenschappelijke lasten zijn, moeten die altijd vermeld worden, zowel online, in een advertentieblad als op de raamaffiches. Het vermelden van de EPC-score het energieprestatiecertificaat is verplicht bij bekendmakingen in etalages van de makelaar, affiches voor openbare verkopen, advertenties in folders, kranten of online, tv of radio-advertenties. Op raamaffiches of borden aan de woongelegenheid is de vermelding van de EPC-score enkel verplicht als u er extra informatie in opneemt over de woonindeling bijv. het aantal slaapkamers. De Stad stelt een gratis ontwerp van een raamaffiche ter beschikking waarop zowel de huurprijs, eventuele gemeenschappelijke lasten als de EPC-score kunnen vermeld worden met dank aan vzw Sivi.
Private huur Wonen Vlaanderen.
Op deze website leest u meer over de regelgeving voor een contract van VOOR 01/01/2019, krijgt u een antwoord op een aantal vaak gestelde vragen over het huren en verhuren van een private woning en kunt u een vraag stellen aan onze helpdesk.
Soorten huur Jureca.
gemeenrechtelijke huurcontracten gemene huur. Alles wat niet onder de 3 volgende soorten valt. Vakantiewoning, kantoor, repititieruimte. woninghuurcontracten woning huur. Voor een woning die dienst doet als hoofdverblijfplaats. Voor kleinhandel en ambachten schrijnwerker, smid enzovoort met directe toegang voor het publie.
Te Huur Optiva.
Recent appartement op de 1ste verdieping nabij het centrum van Gooreind bestaande uit een inkomhal met apart toilet, een woonkamer 30m met open keuken voorzien van keramische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, vaatwasser en spoelbak, een berging/wasplaats, een volledig betegelde badkamer met inlo.
Irres Te huur.
Ontdek ons aanbod in verhuur. Sint-Denijs-Westrem Lichtrijk 2-slaapkamerappartement in rustige straat. Te Huur 795. Bachte-Maria-Leerne Instapklare woning nabij het dorpsplein. Te Huur 1.200. De Pinte Gerenoveerd én instapklaar 2-slaapkamerappartement in het centrum. Te Huur 850. Ontvang ons aanbod op maat.
Ik huur Cordium.
Voorwaarden voor jou. Voorwaarden voor de woning. Wat doen als ik mijn woning wil kopen. Als ik eigenaar ben geworden. Ik wil naar een andere woning van Cordium. Ik wil mijn huur opzeggen. Controle van de woning. Plaatsbeschrijving bij verhuis.
Te huur Immo Swennen.
selected titleNieuwste" eerst." Genk Tronkstraat 5 11. Duplex-appartement 1 2 verdieping met 3 slaapkamers garage. Bilzen Maastrichterstraat 32 11. Appartement 1verdieping met 2 slaapkamers groot terras garage lift aanwezig. Genk Wiekstraat 98. Rustig gelegen woonhuis O.B. op 6 are met 3 slaapkamers bureel grote tuin. Tongeren Moerenstraat 24. Gezellige rijwoning in centrum met koertje zonnepanelen. Tongeren Sint-Jansstraat 2 6. Duplex-appartement 23V met 2 slaapkamers. Bilzen Hasseltsepoort 25 12. met 2 slaapkamers terras garage staanplaats. Opoeteren Fortstraat 13 bus 8. Appartement 1verdieping met mooi terras 2 slaapkamers Carport. Bilzen Brugstraat 81 31. Ruim appartement in het centrum met 2 slaapkamers Garage 2 grote terrassen Lift. Genk Nieuwe Kuilenweg 68 bus 6. Appartement gelijkvloers met 1 slaapkamers. Genk Geraertsstraat 1 bus 10. Gemeubeld appartement 3V met 2 slaapkamers. Mal Klein-Malstraat 74. Mooie ruime woning met 3 slpk. Erkend vastgoedmakelaar BIV 508170 België. BIV Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. BIV-plichtenleer: zie KB van 27/09/06. BE 0540.956.726 Axa 730.390.160. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be. 2020 Immo Swennen Powered by Skarabee Disclaimer Privacy policy. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten.

Contacteer ons