Resultaten voor huurwoningen

   
   
 
huurwoningen
Gemeente Willebroek verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen Radio Reflex.
Home Willebroek Gemeente Willebroek verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. Gemeente Willebroek verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. door Bart Van Lint 16 december 2020, 1058.: 16 december 2020, 1058.: Vanaf 1 januari 2021 start de gemeente Willebroek met de invoering van een verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen.
Toewijzingsreglement sociale huurwoningen voor 65-plussers Gemeente Kortemark.
De overheid biedt de kans aan de gemeente om als regisseur van het lokaal woonbeleid, een lokaal toewijzingsreglement waarmee sociale huurwoningen die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van senioren en met voorrang worden toegewezen aan 65-plussers, op te maken.
Kwaliteitslabel voor huurwoningen Harelbeke.
Dienstverlening en bestuur. Kwaliteitslabel voor huurwoningen. Kwaliteitslabel voor huurwoningen. Aan een kwaliteitslabel herken je direct een goede huurwoning! De woning beschikt over een conformiteitsattest met maximaal 5 resterende strafpunten. De woning beschikt in alle woonlokalen leefruimte, keuken en slaapkamers en alle sanitaire ruimtes badkamer en toilet over minstens dubbele beglazing.
Huurwoningen Gemeente Alken.
Bouwen en verbouwen. Landbouw en natuur. Overbewoning en onaangepastheid van huurwoningen. Pluim voor Alkens sociaal woonbeleid. Bouwen en verbouwen. Dienst ruimtelijke ordening ruimtelijke planning. Openingsuren alle diensten Sluitingsdagen. bekijk op kaart. 011 59 99 59. Fax 011 59 99 58.
Antwerps Begijnhof krijgt betaalbare huurwoningen ATV.
Nieuws 24/01/2020 1830.: Antwerps Begijnhof krijgt betaalbare huurwoningen. AG Vespa Begijnhof Bisdom Antwerpen Bruno Aerts Fons Duchateau Huurwoningen. Embed deze video. Het Begijnhof in Antwerpen wordt volledig gerenoveerd. Op termijn komen er betaalbare huurwoningen. De stad Antwerpen neemt het Begijnhof in erfpacht van het bisdom.
Lijst huurwoningen Stad Roeselare.
Veiligheid en gezondheid. U bent hier. Home Wonen en leven Wonen en verbouwen Hulp bij huisvestingsproblemen Hulp bij huren Lijst huurwoningen. Via de Woonsdienst van de Regio Roeselare kun je een geactualiseerd overzicht raadplegen van woningen, appartementen, studios en kamers die via internet op de private huurmarkt te huur worden aangeboden met een maximale maandelijkse huurprijs van 650.
Conformiteitsattest voor huurwoningen Gemeente Langemark-Poelkapelle.
Conformiteitsattest voor huurwoningen. Conformiteitsattest voor huurwoningen. Wie een woning een zelfstandige woning of een studenten-kamer verhuurt of ter beschikking stelt in Langemark-Poelkapelle moet als verhuurder een conformiteitsattest kunnen voorleggen. Een conformiteitsattest is een officieel document waaruit blijkt dat de huurwoning voldoet aan de minimale normen op vlak van veiligheid en gezondheid, opgenomen in de Vlaamse Wooncode en vermeldt het aantal personen bezettingsnorm die er mogen wonen.
Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen SAH voor verhuurders RVO.nl Rijksdienst.
Bij het verwarmen van uw huurwoning wordt minder CO 2 uitgestoten na aansluiting op een warmtenet. Wilt u de warmtevraag van uw huurwoning verlagen? Bekijk dan wat de Renovatieversneller voor u kan betekenen. Wilt u investeren in een zonneboiler of warmtepomp?
Ardooie Sociale huurwoningen.
Home / Leven en welzijn / Sociaal Huis OCMW / Wonen / Sociale huurwoningen. Een belangrijk middel om het recht op wonen voor iedereen te vrijwaren zijn de sociale huurwoningen. Hierdoor krijgen mensen die het niet zo breed hebben een goede woning, dit tegen een betaalbare huurprijs én met woonzekerheid.
Huurwoning Wikipedia.
Hun gereguleerde huurwoningen heten sociale huurwoningen. De term scheefwonen wordt wel gebruikt voor het huren van een woning met een huurprijs die relatief laag is in verhouding tot het inkomen. Voor alle huurwoningen in de gereguleerde huursector is er de mogelijkheid van een jaarlijkse extra huurverhoging op grond van inkomen, zolang de huur niet hoger wordt dan overeenkomt met de kwaliteit en schaarste van de woning.
Sociale isolatieprojecten voor huurwoningen Nu-Isoleren.be.
Isolatieprojecten voor huurwoningen. Premies voor dakisolatie. Sociale isolatieprojecten voor huurwoningen. Sociale isolatieprojecten voor huurwoningen. Premie voor spouwmuurisolatie. Sociale isolatieprojecten voor huurwoningen. Premies voor dakisolatie. Premies voor sociale isolatieprojecten voor huurwoningen 1. De Vlaamse overheid wil slecht geïsoleerde huurwoningen helpen isoleren.

Contacteer ons