Zoeken naar huurwoningen

   
   
 
huurwoningen
Je aanbod van huurwoningen op Marketplace plaatsen Helpcentrum van Facebook Facebook.
Facebook brengt geen kosten in rekening voor het plaatsen van verkoopberichten op Marketplace, maar er kunnen wel kosten worden berekend voor het gebruik van een externe partner. Dingen die je moet weten over het plaatsen van een inventaris van huurwoningen op Marketplace.
Gezocht: investeerders voor huurwoningen.
De lage kwaliteit van de private huurwoningen enerzijds en de groeiende groep aan kandidaat-huurders anderzijds vergroten de potentiële markt voor kwalitatieve huurwoningen. De meest zekere en gemakkelijke weg naar een kwalitatieve huurwoning is een nieuwbouw. Het bestaande gebouwenbestand in ons land is te sterk verouderd.
Is de huurwoning in orde? Wonen Vlaanderen.
Ontdek meer over de minimale woningkwaliteitsnormen en de wijze waarop deze gecontroleerd worden. Over de toestand waarin men een woning kan verhuren zegt de wet dat de verhuurder het gehuurde goed, in alle opzichten, in goede staat van onderhoud aan de huurder moet leveren en tijdens de duur van de overeenkomst in zodanige staat moet onderhouden dat het kan dienen tot het gebruik waartoe het bestemd is.
Huurwoningen / Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Blijkt uit de berekening dat een huisvestingsmaatschappij gedurende vijf jaar meer uitgaven dan geobjectiveerde inkomsten heeft, dan krijgt ze het verschil met de GSC bijgepast. Welke regelgeving van toepassing is voor de financiering bij huurwoningen, dat leest u in het luik wetgeving en beleid onderaan deze website.
Huurwoningen steeds schaarser VTM NIEUWS.
Huurwoningen steeds schaarser. Huurwoningen steeds schaarser. Delen op Facebook Delen op Twitter. Gezinnen met kinderen vinden steeds moeilijker huurwoningen. Tegenwoordig verkopen eigenaars hun huizen liever dan ze nog te verhuren. De wet verplicht namelijk dat er tegen 2020 strengere voorwaarden zijn om je huis te verhuren, en dat kost veel.
Sociale huurwoningen huisvestingsmaatschappij Gemeente Machelen-Diegem.
Sociale huurwoningen huisvestingsmaatschappij. Sociale huurwoningen huisvestingsmaatschappij. De Inter-Vilvoordse Maatschappij voor Huisvesting is een sociale huisvestingsmaatschappij en verhuurt sociale woningen. Om een sociale woning te kunnen huren, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen op vlak van inkomen, eigendom, taal en inburgeringsbereidheid.
Renovatiecontract huurwoningen stad Mortsel.
Zoek op deze trefwoorden Zoek. Home / Ruimte / Wonen en verbouwen / Kopen of verhuren / Renovatiecontract huurwoningen. Stad Mortsel werkt aan de verbetering van de woonkwaliteit. Met het renovatiecontract huurwoningen moedigt de stad het verbeteren van huurwoningen aan.
Waar vind je tegenwoordig nog betaalbare huurwoningen? Logic-Immo.
Waar vind je tegenwoordig nog betaalbare huurwoningen? Geschreven door Renaud Chaudoir op 18 december 2017. Huurprijzen, sociale huurwoningen en antikraak. Vaak wordt er gezegd dat het bedrag dat je uitgeeft aan huur het best niet hoger ligt dan een derde van je maandelijkse inkomen.
Onze huurwoningen.
Dit is een huis of appartement waar alleen ouderen wonen. Je woont op het gelijkvloers of er is een lift. Soms is inslapend toezicht mogelijk.In de meeste gemeenten krijg je voorrang als je ouder bent dan 65 jaar. AMALIA VAN SOLMSTRAAT.
De huurprijs van een sociale huurwoning Wonen Vlaanderen.
artikel 4, 1 van het besluit van de Vlaamse Regering van 2 februari 2007 tot instelling van een tegemoetkoming in de huurprijs; SVK. artikel 7 en 7/1 van het ministerieel besluit van 21 december 2007 houdende uitvoering van een aantal bepalingen uit het KSH; niet voor lokale besturen. het ministerieel besluit van 28 juni 2013 betreffende de actualiseringscoëfficiënt voor de kostprijs van woningen.
190 huurwoningen met kwaliteitslabel, 150.000 euro premies Menen, waar je thuiskomt.
Twee jaar geleden voerden we met het stadsbestuur de verbeteringspremie voor particuliere huurwoningen in. Daaraan koppelden we ook een kwaliteitslabel voor huurwoningen. Met deze ingreep vangen we 2 vliegen in 1 klap: we verbeteren de kwaliteit van de private huurwoningen én we versterken de positie van de huurder.

Contacteer ons