Meer resultaten voor huurwoningen

   
   
 
huurwoningen
Dát is de aanpak van Getreuer makelaars Deventer.
Een jong en ook ervaren team staat voor u klaar. Geen huis in de regio of we weten er wel wat van. Dat geeft ons een sterke positie in de markt." Nu bij ons beschikbaar. persoonlijk, betrokken, gedreven en professioneel Woningaanbod. Woningaanbod Nieuwbouw Taxaties Contact. er is meer te koop! Bij Getreuer makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning door een goede gedegen aanpak in combinatie met eigentijdse. Te koop gevraagd! Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning bent u bij ons aan het goede adres. Een woning kopen is geen dagelijkse routine. Getreuer Makelaars NVM nieuwbouwspacialist.Getreuer Makelaars heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied v. financiering of hypotheek. U heeft een taxatie nodig, bijvoorbeeld voor de aankoop van uw nieuwe huis, voor de verbouwing van uw huidige woning of voor het oversluiten. Een greep uit ons aanbod.
hans jansen makelaar nijmegen
Jan Pashouwers Teamleider en makelaar RM. Maikel Bosman Kandidaat makelaar KRMT. Sergej Jacobs Aankoopcoördinator / commercieel medewerker binnendienst. Swen Remi Commercieel medewerker binnendienst. Bekijk het hele team. Bekijk het team. Bekijk het team. Zo hoor je het eens van een ander! Ben je benieuwd hoe anderen ons zien? Daarom laten we hier onze opdrachtgevers aan het woord. Een" gedegen onderzoek en dat in combinatie met hun aanpak die echt al op maat was gaf de doorslag om te kiezen voor Open makelaars." 100.000, tot 150.000., Vragen over deze video? Betrouwbaarheid" en het gevoel van snel kunnen schakelen, ze zitten niet vast in we doen het op één manier.' Petra en Ramiero. 300.000, tot 400.000., Vragen over deze video? Op" een gegeven wordt het heel spannend." Vragen over deze video? Alles in en rondom thuis geregeld. Dat is de Open Community. Ook jaren na de sleuteloverdracht doen we er alles aan om je zorgeloos van je woning te laten genieten. Daarom hebben we de Open community opgericht; onze totale woonoplossing. Onze Open community is een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van de beste bouwbedrijven tot de scherpste schilders en de beste badkamermonteurs.
Dit doe je samen met de meest verkopende makelaar in Haarlem.
Hoekstra en Van Eck Makelaardij Haarlem. Wanneer je kiest voor een makelaar, kies je voor kwaliteit en deskundigheid. Onze makelaars in Haarlem kennen als geen ander de lokale huizenmarkt en zijn bekend met de regelgeving. Je kiest een makelaar met je gevoel, je moet immers de klik hebben en zeker weten dat hij/zij je belangen behartigt.
Vul onderstaand formulier in en Makelaar Overschie zal z.s.m.
92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht. Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten. Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs. Wij werken ook s avonds en in het weekend. Wil je contact met de makelaar Overschie? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken! Recent door RE/MAX Totaal Makelaars verkocht. Verkocht Parallelstraat 22A, Rotterdam.
Makelaar Den Bosch.
Amersfoort kent een bruisend cultureel leven. Amersfoort biedt meer. Zij is de veiligste van de grote steden van Nederland. Daarnaast is de ruim 750-jaar oude stad een levendige en gezellige stad met onder andere festivals, winkels, musea, een dierentuin en tal van andere attracties. naar boven Afspraak maken? 085 773 77 74. Bekijk onze vestigingen. Elke dag tot 23.00 uur bereikbaar. naar boven Onze makelaars ontzorgen al ruim 50 jaar. De Hoekstra van Eck Groep, de meest verkopende makelaar van Nederland, werkt dagelijks met ruim 200 medewerkers vanuit onze makelaarskantoren door heel Nederland. Deze makelaarskantoren zijn onderverdeeld in Hoekstra van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.
Zijn rookmelders in huurwoningen verplicht voor brandverzekering?
In huurwoningen is de verhuurder verplicht om rookmelders te plaatsen. Huurwoningen die reeds verhuurd zijn vóór 01/01/2013: gefaseerde invoering van de plaatsing van rookmelders uiteindelijk is het de bedoeling dat alle huurwoningen voorzien worden van rookmelders. Elke zelfstandige woning of kamer bestemd voor de huisvesting van studenten, moest ten laatste op 1 oktober 2014 uitgerust zijn met rookmelders. Lees meer
huurwoningen sittard
Betaalbare huurwoningen bijna onvindbaar in deze gemeente: Sint-Lievens-Houtem Het Nieuwsblad.
In Letterhoutem wordt de geklasseerde pastorie gerenoveerd. Dat project levert drie sociale huurwoningen op. Hier in Houtem is het onmogelijk om een betaalbare huurwoning te vinden, zegt een alleenstaande vrouw die uit haar huis werd gezet omdat het onbewoonbaar werd verklaard. Lees meer
huurwoningen
Afficheringsplicht voor huurwoningen Gemeente Kontich.
Afficheringsplicht voor huurwoningen. De afficheringsplicht voor huurwoningen. Bij iedere woning die te huur gesteld wordt, dient de verhuurder verplicht een aantal zaken te afficheren.: de gevraagde huurprijs zowel op internet, in een advertentieblad of op een affiche te huur voor het raam van de woning. Meer info
huurwoningen
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt. We houden ons platform graag veilig en spamvrij. Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar. Lees meer
Huizen te huur in België ERA Belgium.
Chant d'Oiseau' Gerenoveerd huis met 3 slaapkamers en terras. Rue du Bemel 51, 1150 Bruxelles. ERA Comfort Garantie: basic. 1 750 / maand. Van Bever 2 slaapkamer bungalow met terras! Avenue Van Bever 18A, 1180 Uccle. 1 700 / maand. Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers aan golf in Sterrebeek. Prinsenjacht 8, 1933 Sterrebeek. Goed onderhouden villa in rustige buurt, zeer goede ligging. Van Severlaan 66, 1970 Wezembeek-Oppem. 1 600 / maand. Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, dressing en 2 badkamers. Vilvoordsesteenweg 90E, 1860 Meise. Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Maak je zoekopdracht aan. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar?
Regelgeving voor huurwoningen: huurwet en huurdecreet Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Regelgeving voor huurwoningen: huurwet en huurdecreet. Huren en verhuren. Regelgeving voor huurwoningen: huurwet en huurdecreet. Als u een woning wilt huren of verhuren, dan moeten de huurder en verhuurder een huurcontract opmaken en ondertekenen. Dit huurcontract moet opgesteld zijn in overeenstemming met de geldende regelgeving.
Berlijn mag zich niet bemoeien met de prijzen van huurwoningen.
Er is echter heel wat discussie over het nut van de maatregel. Volgens sommigen heeft de ingreep de beschikbaarheid van huurwoningen niet verbeterd. Een aantal huisbazen zou er immers voor kiezen om hun eigendommen te verkopen in plaats van tot een tariefverlaging over te gaan.
Woningen sociale sector Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Eind 20 20 telde het Vlaamse Gewest 173.429 sociale huurwoningen verhuurd door een sociale huisvestingsmaatschappij SHM, het Vlaams Woningfonds of onderverhuurd door een sociaal verhuurkantoor SVK. 9 2 % van d ie sociale huurwoningen is in beheer van een SHM, 7 % van een SVK en 1 % van het Vlaams Woningfonds.
Ik zoek Wold Waard.
Actueel aanbod huurwoningen. Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning? Een sociale huurwoning is een huurwoning met een huurprijs tot 75233, prijspeil 2021 en bedoeld voor woningzoekenden met een jaarinkomen van maximaal 50.163 prijspeil 2021. U vindt de beschikbare huurwoningen op de pagina Actueel aanbod. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een huurwoning en hoe inschrijven en woningtoewijzing werkt? Op de pagina Inschrijven en toewijzing leest u daar meer over. Hoe kom ik in aanmerking voor een garage of bedrijfsruimte? Beschikbare garages staan op de pagina Actueel aanbod. We hebben garages in Leek, Tolbert, Grootegast en Oldehove. Op dit moment hebben wij geen bedrijfsruimte te huur.
Welkom Woonnet Haaglanden.
Begin hier en bekijk hier onze korte instructievideo van het nieuwe onderdeel Mijn Inkomen. In de instructievideo leggen wij uit waar de inkomensgegevens kunnen worden toegevoegd aan de inschrijving. Een uittreksel BRP vraagt u aan bij de gemeente! Als woningzoekende moet u een uittreksel uit het Basisregistratie Personen BRP opvragen als u een woningaanbieding heeft. Een uittreksel BRP is een. Overgangsregeling loopt af per 1 juli 2021. In juli 2019 is er een nieuwe Huisvestingsverordening ingegaan. In deze verordening staan regels die gaan over de inschrijving bij Woonnet Haaglanden. Op Woonnet Haaglanden staat het gezamenlijke woningaanbod van 18 woningcorporaties met woningbezit in de regio Haaglanden. Te huur Parkeren/berging.
Welke huurwoningen zijn er? Cnuz.
Mijn plaats op de wachtlijst? Informatie over onderhoud en herstellingen. Alle kantoren zijn momenteel gesloten. Waar heeft Cnuz sociale huurwoningen? Home Kandidaat huurder Welke huurwoningen zijn er? Waar heeft Cnuz sociale huurwoningen? Menegaard 60 61, 3300 Tienen e. 016 82 27 27.

Contacteer ons