Meer resultaten voor tentenverhuur

   
   
 
tentenverhuur
Home Party Professionals.
32 16 29 15 47 info@decuber.be. Professioneel in tentenverhuur. Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode, kader en stretchtenten. Wij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals. Een aantrekkelijke en sfeervolle tent met veel toepassingen. Ideaal voor een bredere overkapping.
Tentenverhuur KSA Ahoy Vinkt.
Bent u op zoek naar een tent voor op kamp of ander evenement kies dan op deze pagina welke tent u zou willen huren. De prijs voor het huren van een tent hangt af van de soort en zijn vermeld in het huurcontract.
WILLEMS TENTENVERHUUR Lommelse Ondernemersclub.
Tentenverhuur Gentse Tenten Een Feesttent voor elk event!
Skip to content. 0499/98.75.35 0479/51.49.34 email protected 9000 Gent. Facebook Instagram Google. Tentenverhuur Gentse Tenten. Tentenverhuur Feesttent of partytent voor elk event! OVER ONS ONZE PARTNERS. We zijn een jong en dynamisch team dat zich focust op tentenverhuur, in het bijzonder de verhuur van partytenten en elegante feesttenten, bijvoorbeeld starshades. We zijn gevestigd in Gent, maar actief over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten. Door onze nauwe samenwerking kunnen we een snelle en flexibele service aanbieden. Bovendien zijn onze feesttenten en partytenten van de beste kwaliteit en dat biedt heel wat voordelen. We denken samen met je mee aan de juiste opstelling, zo zijn jullie verzekerd van een succesvol event! Plaats een bestelling. Enkele van onze tevreden klanten. AANBOD VAN ONZE KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN. Plaats voor 9 gasten. Plaats voor 16 gasten. Plaats voor 120 gasten. Plaats voor 70 gasten. Plaats voor 136 gasten. Voor de koudere avonden. Voor extra stabiliteit. Elke feesttent en partytent is vervaardigd uit waterbestendig en brandvertragend materiaal. Bij elk type tent kan u beschikken over perfect afsluitbare zijwanden, zo bent u beschermd tegen wind en regen.
Contact Tenten Tuinprojectie verhuur en verkoop.
Verhuur feestmateriaal: Tenten, stoelen en tafels, verlichting, verwarmingselementen, receptietafels, hamburgerbakplaat, sumopakken, pizzaoventje, beamer. Verkoop tenten: professionele partytenten. Geeft verplicht veld aan. Telefonisch 0477 73 85 66. Alle dagen bereikbaar van 10u00 19u00. Graag vermelden op contactformulier.: ondergrond voor tenten verhard, niet verhard.
Tentenverhuur Wetteren en ver daarbuiten: BIM Outdoor.
Ieder tent is goed onderhouden. Nieuwe tenten iedere 2 jaar. Eigen plaatsingsdienst met ervaren personeel. Ideaal voor evenementen en feesten, openlucht beurzen, tijdelijke opslag, modeshows., BIM Outdoor tenten bvba. Algemeen: 09 366 61 33. Verhuur regio Oostende: 0475 71 27 57.
Festivole Tentenverhuur Menen Verhuur feestmateriaal Menen.
In juli nodigden we personeel en familie uit voor een tweedaags tuinfeest. Tenten, meubilair, gerief en zelfs de versiering werden geleverd en verzorgd door Festivole. Na het eerste feest kwam Festivole alles opruimen en zetten ze alles klaar voor de volgende dag.
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Naast een snelle opvolging van uw gratis prijsofferte en reservatie, kan u ook rekenen op een vlotte communicatie en een efficiƫnt team, dat eveneens tijdens weekends en feestdagen klaar staat om van uw feest een originele en geslaagde gebeurtenis te maken. Organisator van feesten, events of festivals? Ontdek hier uw speciale voordelen!
Tentenverhuur Antwerpen.
Zo blikt u later zeker terug op een geslaagd evenement, deels dankzij onze tentenverhuur in regio Antwerpen. Meer dan enkel tentenverhuur bij ons bedrijf in Turnhout. Hoewel u bij ons in Turnhout terecht kunt voor tentenverhuur, specialiseren wij ons vooral in de verhuur van licht-en geluidsinstallaties voor feesten in Antwerpen en omgeving.
Home Party Professionals.
32 16 29 15 47 info@decuber.be. Professioneel in tentenverhuur. Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode, kader en stretchtenten. Wij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals. Een aantrekkelijke en sfeervolle tent met veel toepassingen. Ideaal voor een bredere overkapping.
DecoTent Tentenverhuur springkastelen Decobar.
Zoveel kleuren, geluiden, sferen, geuren en bovenal zoete herinneringen kunnen met onze tenten opnieuw door u beleefd worden. Neem vlug een kijkje in ons ruime assortiment. Om gelijk welk feestje op te vrolijken, kunt u een beroep doen op onze diverse springkastelen.

Contacteer ons