Resultaten voor certificaat

   
   
 
certificaat
PKI certificaten. Welke soorten zijn er? pki-overheid-certificaat.nl.
Om digitaal aangiften te kunnen doen hebt u een SBR-certificaat nodig. Dit PKIoverheid servercertificaat gebruikt u voor uw opgaaf ICP en uw aangiften OB, IB en VpB. Daarnaast gebruikt u dit certificaat ook voor de Uitstelregeling belastingconsulenten en de opgaaf LB.
Certificeringen, garandeer kwaliteit met een certificaat van Kiwa.
Certificering draagt bij aan uw geloofwaardigheid: een certificaat toont aan dat uw product, service, managementsysteem of medewerker voldoet aan bepaalde eisen en daarmee aan de verwachtingen van uw klanten. In sommige gevallen is certificering zelfs vereist volgens de wet of een contract.
SSL certificaten voor versleutelde verbindingen.
Dit betekent dat alles op dit gebied continu wordt vastgelegd, onderhouden, uitgevoerd, bewaakt, verbeterd en jaarlijks wordt gecontroleerd. Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van SSL certificaten.
Accreditatie en certificaat.
Waar vind ik mijn certificaat? Certificaten vindt u in Mijn Boerhaave Nascholing. U kunt uw certificaat zelf downloaden als u bent ingelogd. Bij afgeronde cursussen staat achter de titel van de cursus een link naar documenten. Accreditatie en certificaat. Deelname en afmelden cursus.
CNaVT.
Het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal CNaVT is verantwoordelijk voor toetsing en certificering van leerders die het Nederlands als Vreemde Taal leren. Dit project van de Taalunie wordt uitgevoerd door het Centrum voor Taal en Onderwijs KU Leuven. 01/10/2020: De inschrijfperiode voor de CNaVT-examenafname in november 2020 is afgesloten.
Certificaat Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Certificaat of met Certificaat in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Certificaat inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Certificaat en verwijzingen daarnaartoe.
De of het certificaat? Welk lidwoord.
Mooi of mooie certificaat. Groot of grote certificaat. Half of halve certificaat. Grappig of grappige certificaat. Leeg of lege certificaat. leuk of leuke certificaat. Vet of vette certificaat. Snel of snelle certificaat. Wit of witte certificaat. Klein of kleine certificaat.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: certificaat. certific aa t het; o; meervoud: certificaten 1 schriftelijke verklaring; getuigschrift: deelcertificaat. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Certificaat, keurmerk en accreditatie Certificaten, normen en meetinstrumenten Rijksoverheid.nl.
Soms verplicht de overheid in regelgeving dat producten of diensten een certificaat moeten hebben. Bijvoorbeeld producten die een certificaat voor veiligheid nodig hebben voordat ze in de handel komen. Meestal mag het product dan alleen gecertificeerd worden door een certificerende instelling.
certificaat van aandelen betekenis Juridisch woordenboek.
certificaat van aandelen. Certificaat van aandeel is een bijzondere vorm van aandeel in een onderneming. De certificaten zijn verbonden aan aandeel De gedeelten waarin het kapitaal van een BV of NV is verdeeld. Meer over aandeel aandelen en volgen de waarde hiervan.
SSL-certificaat voor je website? Beveilig nu je website Mijndomein.
Zo weet je dat het hier om een veilige website gaat. Klik op het slotje om meer te lezen over het SSL certificaat van de website. SSL bij Mijndomein. De installatie van een SSL certificaat bij Mijndomein is gratis en eenvoudig bij aanschaf van Webhosting, WordPress Hosting en Websitemaker.

Contacteer ons