Resultaten voor tent huren tentenverhuur

   
   
 
tent huren tentenverhuur
Feesttent huren feestmateriaal huren partytent huren Content2Rent Antwerpen.
Feestpakket huren op maat. Elk feestje is een ander beestje. Daarom heb je bij Content2Rent keuze uit verschillende feestpakketten: Kidspakket, Feestpakket, Regular receptiepakket, Starshade receptiepakket, Dinnerpakket en Pakket op maat. Daardoor huur jij de en het feestmateriaal precies op maat van jouw feest én budget. Tent huren voor feestjes van formaat. Zoek je een feesttent te huur? Content2Rent heeft ze in alle soorten en formaten: Partytenten, Pagodetenten, Kadertenten en Starshades. Vraag ons advies om voor jouw feest de juiste partytent te huren. Ontdek onze feesttenten en partytenten. Maak je feest compleet met een frietkraam en springkasteel. Bij Content2Rent is alle feestmateriaal te huur voor een gedekte tafel, walking dinner en buffet. En er is meer: wil je een mobiel frietkraam huren of een springkasteel huren? We brengen ze naar je toe. Enorm bedankt voor de fantastische service en geleverde kwaliteit, wij hadden een prachtdag. An en Mark uit Aartselaar. Propere tent met vloer, uitstekende service, wij zijn content! Lynn en Patricia uit Duffel. Goede service en we moesten niks afwassen Bedankt voor alles!
Tent huren Steenokkerzeel Kampenhout en regio SeNo-Events.
Tent huren regio Steenokkerzeel Kampenhout. Partytent huren regio Steenokkerzeel Kampenhout. Partytenten of een leuk springkasteel of attractie huren regio Steenokkerzeel Kampenhout Vlaams Brabant? dat kan in alle maten en gewichten bij Seno-events, zowel afgehaald als geleverd en geplaatst. U wenst een feest te geven voor een speciale aangelegenheid en u wil een barbecue geven voor een aantal familieleden en vrienden om dit samen te vieren. Maar u beschikt niet over voldoende plaats in het huis om iedereen te ontvangen. SeNo-Events verhuurt tenten in alle formaten voor alle budgetten. Wij geven dan ook graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Naast de verhuur van tenten kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met het huren van tafels, stoelen, linnen, verlichting.,
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij verhuren nu ook loungemeubels! Tentverhuur plaatsing of afhaling van tenten. U kan de goederen afhalen in ons magazijn of laten afleveren tegen een meerprijs. De tenten worden door onze diensten of samen met de klant geplaatst. Een transparante prijsstructuur en antwoorden op praktische vragen en waar voor uw geld. Ook in ons gamma: Heliumflessen. Fiesta-rent zorgt voor al uw feesten, van een huwelijksfeest, evenement, bijeenkomst, optredens, of party maken wij een succes. Daar wij veel producten en ervaring op stock hebben kunnen wij van uw feest of evenement een geslaagd geheel maken. Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Feestmateriaal nodig? Bij Tzigane in Bornem vindt u alles wat u nodig heeft Home Tzigane feestverhuur.
Shop verhuur feestmateriaal en tenten. In de kijker. Vloeren tapijt podium. Verwarming Licht Geluid. Tafels en stoelen. Koelkasten en tapinstallaties. Meubelen 2de hands. Meubelen Verkoop nieuwe. Back to top. Tzigane, uw partner in feestjes! Ruim assortiment te huur om uw feest een persoonlijke toets te geven! Zin in een feestje? Bij Tzigane kan u zowat alle feestmateriaal en tenten huren of kopen.
Welkom bij Het Feestkasteel Huur springkasteel, attracties, partytenten.
Wij hebben een grote selectie tenten te huur, voor elk type feest verhuren we een gepaste tent. Bij ons kan u een kleine partytent huren, een mooie pagodetent huren, een feestelijke stertent huren of een prachtige dometent huren. Al deze tenten kunnen we aankleden met een houten tentvloer en verlichting. Een leuk springkasteel huren of een spectaculaire attractie huren kan ook bij ons. We hebben een mooi aanbod springkastelen te huur, luchtattracties en zelfs mechanische attracties te huur zoals o.a. een mechanische rodeostier of de spectaculaire vertical bikes. Wij werken voor particuliere en professionele klanten voor o.a. familiefeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten, kinderfeestjes, babyborrels; maar eveneens recepties, bedrijfsevenementen, team buildings, opendeurdagen., U zal in ons rijke aanbod voor verhuur van feestmateriaal zeker vinden wat u zoekt om uw feest op te luisteren tot de stijl die u voor ogen had.
tent huren tentenverhuur
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Tuin en Terras. Aarde en Mest. Bergingen en Tuinkasten. Bielzen en Borduren. Bloembakken en Plantenbakken. Bloembollen en Zaden. Droogmolens en Wasrekken. Gaas en Draad. Gras en Kunstgras. Grind, Keien en Split.
BC Tenten.
Gespecialiseerd in het verhuur van kadertenten, aluminium tenten/hallen, voor evenementen, party's, etc, Voor 10 tot 5000 personen. Werkzaam voor bedrijven en particulieren in gans België, Nederland en Noord-Frankrijk. BC staat voor Bart Carl. 2 schoonbroers die sinds 2002 de handen in elkaar hebben geslagen om een bedrijf te leiden zoals het nu geworden is. Door de jaren heen hebben we sterk geinvesteerd in zowel kwalitatief hoogstaande tenten als in het nodige rollend materiaal.
Tenten Melis Events.
Ze is moduleerbaar tot elke lengte die u nodig heeft. Elke kadertent kan aangepast worden met wanden naar uw keuze: met raam, zonder raam, een deur, een dubbele deur, Elk tent kan voorzien worden van een standaard houten vloer, casettevloer of vloer met tapijt. Hellingen of oneffen terrein is geen probleem. De pagodetent is de ideale oplossing voor kleine tuinfeesten, verkoopsstand, taptent of als aanbouw aan een bestaande constructie. De grootste troeven van de pagodetent zijn het moduleerbaar karakter en de veiligheid van de constructie bij slecht weer. Melis Events levert deze tenten op 5 x 5 in zowel wit, zwart als transparant. Zijkanten kunen zowel met als zonder raam geplaatst worden. De membraantent is een tent met een unieke vormgeving en is beschikbaar in breedtes van zowel 22 en 24 meter. Door zijn vorm is het mogelijk om de centrale mast weg te laten. Handig voor optredens, podia en dansvloeren. De tent is makkelijk te plaatsen met hulp en door zijn vorm is hij nog beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. Stretchtenten en shelters zijn een multifunctionele oplossing voor ieder evenement. Stretchtenten zijn veelzijdig en hebben door de flexibele mogelijkheden een grote visuele aantrekkingskracht.
WDM Events tentenverhuur Langetermijn verhuur tent Tent huren lange termijn Tentverhuur lange periode Tent reserveren.
Op die manier krijgt u ruim de tijd om de tent voor uw feest in te richten. Wilt u een kadertent huren op langere termijn? U kan de nodige termijn bovendien zelf bepalen. Op die manier kan u een gehuurde kadertent gebruiken als extra opslagplaats, uitbreiding van uw magazijn, tentoonstellingsruimte, of als vergader en werkruimte aansluitend op een werf.
Verhuur van feestmateriaal: Party Time Kempen uit Geel.
U geniet van een assortiment aan feestmateriaal aan zeer goedkope prijzen. assortiment feestmaterialen: statafels, barstoelen, tafels, picknicktafels, stoelen, verwarmers terras en tent, wc-hokjes, toiletwagens, tenten, bestek, borden, glazen, koelwagen, koelkasten etc. levering aan huis. gratis levering in de regio Geel. Goedkoopste uit de ruime regio rond Geel, Herentals, Mol, Herenthout, Tessenderlo etc: Vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen. Vraag vandaag nog een offerte voor het huren van verwarmers, statafels, barkrukken, tafels stoelen en WCs tot 30km buiten Geel! Bel ons 0494 61 46 62. Kalvariebergstraat 46B, 2440 Geel 0494 61 46 62 partytime.kempen@gmail.com. Huren bij Party Time Kempen? Afhankeljik van de grootte van uw bestelling, leveren wij gratis in de regio Geel. Verhuur van goedkoop en kwalitatief assortiment! Vraag gratis een offerte. 0494 61 46 62. 2020 FCR Media Belgium Sitemap Privacy Policy.
Tenten voor feesten en langetermijn toepassingen Tentenverhuur.
Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte om een tent of alu-hal te huren, voor feesten of lange termijnverhuur. Vragen in verband met tentenverhuur? Contacteer Koen Stouten, specialist in tentenverhuur. Kasteelstraat 61 3620 Lanaken, B 0475 95 95 14. Aluhal tent of kadertent om te huren.

Contacteer ons